Aktuelnosti

Sanja Marinković pokazala fotke se venčanja

sanja marinkovic

Sanja Marinković je sinoć gostovala u emisiji “3xda” gde se tri mlade takmiče za 100.000 dinara po ocenama njihovih venčanja. Iako je Sanja bila van konkurencije ona je pokazala slike sa svog venčanja koje je bilo veoma neobično. Njen, sada već suprug je organizovao sve, čak je bidermajer sam napravio. Sanja je bila obaveštena o detaljima ali niko drugi nije. Braća od mlade i mladoženje su bili kumovi, ili svedoci a venčali su se u limuzini za 12 osoba. Sanja je nosila crvenu haljinu koja nije ličila na venčanicu, bidermajer i malo nakita. Imala je romantičnu frizuru koja joj je lepo staja. Kako se Marinkovićeva našalila, njeno venčanje je manje koštalo od venčanja druge dve mlade koje su bile u studiju, a njena priča sledi.

“Venčali smo se 11.11.2011 u 11h. sasvim slučajno. Nismo planirali već sam zvala matičarku koja je venčala sve u mojoj porodici rekla da me venčava “za dva petka” što je ispalo 11.11. Niko nije znao, samo smo braći javili da nas, sa snajkama sačekaju, došla je limuzina, bilo je šampanjca, spakovali smo se i otišli. U kolima sam se potpisivala u matičnu knjigu i nije ispalo lepo. Otišli smo na aerodrom i tamo nas je čekalo nekoliko fotografa pa je moj genijalni brat izašao sa svojom suprugom i oni su shvatili da nije Kim Kardašijan, zbog limuzine koja je bila ogromna. Kada smo stigli u Pariz imali smo medeno popodne jer smo odmah uveče otišli na večeru i klub restoran koji smo rezervisali. Nismo imali tortu već svadbene kapkejks. Kao da su znali moj ukus, sve je bilo savršeno. Posle večere smo posetili još dva paba i moj muž je tu noć jedva našao sobu, ja se nisam mnogo napila. Sutradan uveče smo opert večerali i posetili pab i vratili smo se kući.”

sanja marinkovicO tome kako su se upoznali, kaže: “To je bila uzajamna ljubav na prvi pogled. Oboje smo veoma temperamentni i mislim da je u našem slučaju to bilo presudno. Ja sam godinama radila po televizijama a nikada ga nisam srela i jednom sam došla u studio besna na ceo svet i ugledala njega. On je montažer-reditelj po struci i pričali smo nekih 15 minuta posle kojih sam rekla drugarici da je on čovek za mene. Saznala sam da je slično bilo i sa njegove strane. Rekao mi je da me je gledao i da sam mu bila veoma seksi i privlačna a da sam mu se još više svidela posle upoznavanja. Ljubav na prvi pogled.”

izvor: pulsonline

 

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.