Aktuelnosti

Elegantno sivo odelo za mladoženju

mladoženja u elegantnom sivom odelu

Kada biraju, mladoženje i sa njima njihove buduće mlade 😉 se najčešće opredeljuju za sivo odelo. I kada je u pitanju svetlije, ali i zagasito, sivo odelo odgovarajućeg kroja izgleda elegantno i svečano, i što je najvažnije, sa njim se lako kombinuju ostali elementi: košulja, kravata ili leptir mašna, cipele, kaiš i detalji.

mladoženja u sivom odelu

utahbrideblog.com

Za vas smo odabrali primere stila i načine na koji su uklopljne razne nijanse sivog odela sa modernim detaljima. Ukoliko vam se neki predlog dopada, slobodno ga prekopirajte! 🙂 Izgledaćete šarmantno, ali vam skrećemo pažnju da osim stila, imate na umu da u odelu treba da se osećate prijatno i zadovoljno. Onda ste definitivno postigli pun pogodak pri njegovom odabiru i bićete savršen pratilac dami koja će vam izgovoriti svoje DA!

Predlog 1: Modna kombinacija u kojoj učestvuju zagasito sivo odelo, bela svečana košulja, kravata na prugice i tregeri koji su potpuni modni hit!

moderan stil sa tregerima

Predlog 2: Nepogrešivo – sivo odelo određene nijanse, bela svečana košulja i dezenirana kravata. Dezen kravate može sadržati boju odela, ali u tamnijoj i svetlijoj nijansi, a može se i uvesti neka potupno nova boja koja će “osvežiti” kombinaciju i učiniće da stil bude malo ležerniji.

stil mladoženje

onewed.com

dezenirana kravata

onewed.com

muško odelo by Mirjana Vujčić

muško odelo by Mirjana Vujčić

sivo odelo i dezeneirana kravata

onewed.com

mladoženja na venčanju

stylemepretty.com

Predlog 3: Mladoženjin stil upotpunjen leptir mašnom! Leptir mašna se polako, ali sigurno vraća u vrh svetske mode. Ona ne mora biti dosadna i predvidiva, zato što se može pronaći u različitim bojama, materijalima, tako da je svaki mladoženja može potpuno prilagoditi sebi.

mladoženja sa leptir mašnom

vesela leptir mašna

stylemepretty.com

elegantan mladoženja sa leptir mašnom

stylemepretty.com

Predlog 4: Kićenje za mladoženju svakako doprinosi njegovom izgledu i čini ga još šarmantnijim posebno ako se cvetić lepo uklopi sa mladinim bidermajerom, kravatom ili nekim drugim bojama koje preovlađuju na venčanju.

kićenje za mladoženju u bojama bidermajera

stylepin.com

kićenje za mladoženju

referenceweddingdecoration.blogspot.com

cvetić za mladoženju

olivialeighweddings.com

Predlog 5: Još jedan detalj za koji smo svi mislili da će otići u istoriju se ponovo vraća na modnu scenu. Maramica u gornjem džepu sakoa ima isto mesto i ulogu u svečanom odelu. Ona za “dva-tri prsta” viri iz džepića i odražava individualnost, a pravim izborom može oživeti izgled odela, košulje i kravate.

maramica u gornjem džepu sakoa

weddingbee.com

moderni stil mladoženje na venčanju

photographybysusie.com

>>>Ako planirate da pomognete svojoj verenici oko organizovanja venčanja, rubrika Organizacija će vam u tome pomoći, informišite se o Ceremoniji venčanja, a ako želite da joj priredite još iznenađenja, Medeni mesec je dobar način za to. 😀 <<<

 

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.