Aktuelnosti

Arhitektonske konsultacije na poklon

enterijer

Bez obzira da li prati ili prethodi stupanju u brak, uređenje doma je nezaobilazna, veoma ozbiljna i često teška obaveza. Uz profesionalnu pomoć osigurajte vaš životni prostor od grešaka, a sebe od nepotrebnih troškova i mučnih prepravki.

Pošaljite crtež osnove (sa bar približnim dimenzijama) i fotografije (svaka prostorija iz svih potrebnih uglova ili samo deo koji je sporan) vašeg budućeg životnog prostora na a21_design@yahoo.com sa naslovom “za nagradnu igru”. U propratnom tekstu napišite koje su nedoumice i željeni rezultat (npr: treba  nam još jedna soba, gde je najbolje da stavimo pregradu; treba nam dodatni prostor za odlaganje stvari ali nameštaj koji je u ponudi ne možemo da uklopimo u dimenzije konkretnog prostora; da li je moguće da odvojimo kuhinju od ostatka prostora…)

Nakon desetog pristiglog mejla, proglasićemo dobitnika besplatnih arhitektonskih konsultacija koje podrazumevaju razgovor sa arhitektom koji prethodno analizira dati prostor i predlaže rešenja uz skice koje će vam (verujte nam) neizmerno koristiti bez obzira da li će radove izvoditi majstor ili ćete se odvažiti na “uradi sam” poduhvat. Ukoliko niste iz Novog Sada, komunikacija može biti realizovana putem mejla ili skajpa, a skice u elektronskom formatu poslate na mejl.

O tome koji par će postati srećan dobitnik odlučuje sam arhitekta na osnovu atraktivnosti postavljenog  zadatka i najinteresantnije ideje za rešenje.

Dobitnkove skice (u elektronskom formatu) kao i crtez osnove i fotografije prvobitnog stanja će biti objavljeni na klikdovencanja.com.

Uslov za učešće i ovoj nagradnoj igri je da se registrujete na klikdovencanja.com i oglasite svoje buduće ili već realizovano venčanje u rubrici na sva zvona (detaljnija uputstva potražite u rubrici).

Srećno!!!

Sva dodatna pitanja u vezi sa nagradnom igrom postavite kumi posetite sajt Uredjenje enterijera A21design Novi Sad.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.