Aktuelnosti

***Nagradna igra***

fascinatori

Znamo da vas naše nagradne igre obraduju, ali sad smo odlučili da vas FASCINIRAMO! 😀

Kao što sigurno već znate, poklanjamo vam unikatan, ručno izrađen FASCINATOR ZA MLADU!

Kao prvo, pogledajte nekoliko varijanti Blackbirdfield fascinatora u njihovom stvarnom životu:

Fascinatori

Fotografija je sa Prvog otvorenog festivala umetnosti Procvetaj, koji se održava zadnje dve nedelje jula u Paviljonu Cvijeta Zuzorić.

E sad da vidimo fascinator koji će neko od vas dobiti na poklon! Baza fascinatora je od čipke, ruže su od satena i organdina, i još jedan zanimljiv detalj – ruže su na žici tako da lako mogu da se pomeraju.  😉 Dakle, nagrada je ovaj put jako fina, ekstravagantna i moderna!!!

Blackbirdfield Fascinators

Blackbirdfield Fascinator

Pravila igre koja je u toku na našoj fb stranici su sledeća:

1.

Pošaljite nam fotografiju nekog dela opreme koji ste već pripremili za svoje venčanje, to mogu biti cipele, venčanica, nakit… bilo šta što ćete nositi na svom venčanju. Slika ne mora biti prava jer npr. ako je u pitanju buket (dekoracija, torta…), jasno je da ga još uvek nemate kod sebe nego ste na internetu pronašli fotografiju po kojoj ćete ga naručiti. Dakle, dolaze u obzir obe varijante fotografija.

2.

Mi ćemo fotku postaviti u fb album *Nagradna igra*, a na vama je da:

  1. se tagujte na svojoj fotografiji da se zna da je vaša
  2. se tagujte se na fotografiji fascinatora koja se nalazi u istom albumu
  3. lajkujte album *Nagradna igra*

Tri jednostavna koraka i možete početi da skupljate lajkove. Jasno je – vlasnica fotke sa najviše lajkova dobija fascinator. Svakako, možete se takmičiti i za nekoga drugog – svoju sestru koja se udaje, kumu, ćerku… I naravno, posetite Blackbirdfield fascinators.

*

Trajanje nagradne igre neće biti predugo, svakako će zavisiti i od interesovanja ali u svakom slučaju požurite sa prijavom. Završetak ćemo najaviti dan ranije. Budite u pripravnosti. 🙂

*Dodatno objašnjenje – na fotografiji koju ste poslali se tagujete kako bi se znalo da je vaša jer se pomoću nje takmičite, a tagujete se i na fotografiji fascinatora koji se poklanja da se zna da se za njega takmičite (nikad se ne zna da li ćemo ubaciti još neku nagradu…:D). Dva taga i jedan lajk (za album), to je formula. 😀

*Napomena – za sve fascinatore od perja koje vidite na stranici Blackbirdfield fascinators je korišćeno isključivo mitareno perje!

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.