Aktuelnosti

*** Nagradna igra ***

nagradna igra

Dragi naši budući mladenci i svi vi koji u svom okruženju imate nekog ko će uskoro stati na ludi kamen (a želite da za njih osvojite ovu nagradu) imamo jako lepu vest za vas!

Snežana Knežević vam poklanja foto session za mladence nakon venčanja!!!

Znate one divne fotke (mnoge primere možete videti u našoj rubrici Na sva zvona) za koje na tenane pozirate dan nakon venčanja na lokaciji za koju se dogovorite, sa eventualno nekom temom, propratnim detaljima, pa još možete da pozovete nekoga od društva da vam se pridruži, ma pravo jedno uživanje… A uspomena predivna.

To je glavna nagrada, nadamo se da ste oduševljeni koliko smo i nas dve Marine srećne što našim dragim čitaocima možemo ovako atraktivnu nagradu da dodelimo. Hvala Snežani Knežević na tome, a vi posetite fejsbuk profil na kome možete videti njene fotke.

A nagrada za drugo mesto je poklon vaučer u vrednosti od 2000 dinara koji vam poklanja Cvetići za svadbe Ivana! 🙂 Pogledajte sjajan izbor cvetića na njenom fejsbuk profilu.

A pravila su sledeća:

U poruci nam pošaljite na našu fejsbuk stranicu fotografiju nekog detalja koji ima veze sa venčanjem – venčanica, bidermajer, cipele, nakit, kićenje, odelo za mladoženju, mladenačka torta… bilo šta što je u vezi sa venčanjem. U vašem interesu je da slika bude što lepša jer će broj lajkova odrediti pobednika. Bitno je da imate odobrenje za korišćenje odabrane fotografije. Mi ćemo slike objavljivati u albumu ***Nagradna igra***. Fotografisanje će se održati u Novom Sadu.

S obzirom da je ova nagrada izuzetno vredna, igra će trajati nešto duže, a njen završetak će biti blagovremeno najavljen.

Svim učesnicima želimo puno sreće!

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.