Aktuelnosti

Proglašenje dobitnica foto session-a i cvetića za svadbu

nagradna igra

Kraj još jedne nagradne igre! 🙂 Hvala učesnicama, ali i onima koji su im svakodnevno pomagali lajkovanjem. Izuzetno nam je drago što imamo priliku da dodelimo ovako atraktivne nagrade.

Hajde da se podsetimo onih bez kojih ova nagradna igra ne bi uspela, a to su naravno sponzori! 😉 Prvu nagradu iliti foto session vam daruje Snežana Knežević. Srećna dobitnica će imati predivne romantične fotografije za uspomenu, a nadam se da ćemo svi imati priliku posle i da ih vidimo u našoj rubrici Na sva zvona gde objavljujemo fotke sa venčanja, veridbe… Nagrada za drugo mesto je vaučer u vrednosti od 2000 dinara, a poklanja vam ga Cvetići za svadbe Ivana.

Pre nego što pregledamo lajkove, još jedno ćemo skrenuti pažnju da smo sve neregularne lajkove koji su dobijeni preko mehanizma like for like, oduzeli od ukupnog broja! Nadamo se da u narednoj nagradnoj igri neće biti ovakvih ne-fer pokušaja.

slike za nagradnu igru Untitled-2 Untitled-3 Untitled-4 Untitled-5 Untitled-6 Untitled-7 Untitled-8 Untitled-9 Untitled-10 Untitled-11 Untitled-12 Untitled-13 Untitled-14

Dobitnica foto sessiona je Sandra Sendi Schwatzer sa (428 ukupnih – 2 neregularna) 426 lajkova!!!

Dobitnica cvetića za svadbu je Marko Bojana Jerković sa (466 ukupnih – 125 neregularnih) 341 lajkom!

Čestitamo! 🙂

Pratite Klik Do Venčanja jer uskoro počinje nova nagradna igra sa veoma slatkim nagradama! 😉

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.