Aktuelnosti

Organizacija venčanja od A do Š (poslednji mesec pred venčanje)

organizacija-vencanja

finishUkoliko vam treba konkretna pomoć oko bilo kod segmenta u organizaciji venčanja, kontaktirajte >>>>>> Prvo klikni pa reci DA!

***

Ako niste počeli u pravom trenutku da nas pratite i do ovog teksta došli tek poslednji mesec, ipak proverite da li ste sve odradili kroz prethodne tekstove:

Organizacija venčanja od A do Š.

***

Ulazite u finiš! Nervozu na stranu, a spisak u ruke! Ovu poslednju etapu odmah na početku zasladite. Odabir i naručivanje mladenačke torte nemojte shvatiti olako. Ako već imate preporuku i idete na sigurnu varijantu – odabir iz kataloga, otklonićete svaku neizvesnost. Ali, ako želite da vaša mladenčka torta bude samo vaša – unikatna, ili ste na stranim sajtovima našli sliku (ili više slika pa biste želeli kombinaciju nekih elemenata) dobro pazite kome ćete pokloniti poverenje da će torta izgledati baš onako kako je vi vidite u svojoj mašti, jer, vašu tortu ćete prvi put videti tek kad se iznese pred vas, a tada sledi samo sečenje, za ispravke je kasno. O tortama ćemo pisati detaljnije uskoro… I ne zaboravite da izaberete muziku koja će propratiti ulazak torte.

torteIzradite kartice sa imenima, brojeve stolova (ako želite da budu posebnog dizajna) i raspored sedenja. Savete za osmišljavanje rasporeda sedenja smo vam već dali kao i konkretnu pomoć prilikom izrade. Ili jednostavno sve prepustite >>>>>> Prvo klikni pa reci DA! da uradi za vas! 🙂

broj stola i dekoracija

Izvor: prettybride.net

Odaberite poklone za mladoženju i kumove, smislite govore i zdravice, proverite satnicu i redosled događaja, hodajte po kući u cipelama koje ste kupili za venčanje (i mlada i mladoženja obavezno).

Dok šetate u vašim cipelama, kako ne biste gubili vreme, 😀 podsetite na zaduženja sve one sa kojima ste se već dogovorili da će vam se tog dana naći pri ruci, učestvovati u nekim običajima ili biti zaduženi za neku posebnu stavku: dočekivanje gostiju, preuzmanje bidermajera iz cvećare, kupovina mlade, organizovanje kolone (ko je sa kim u kolima), nošenje vaše torbe sa rezervnim stvarima, vodonoša 😀 (neko će biti uvek u blizini da vam doda vode – ako je u pitanju leto, verujte mi ova osoba će vam ostati u pamćenju), kićenje gostiju, upućivanje gostiju ka njihovim mestima u restoranu, ređanje kartica sa imenima u restoranu…

Kada vas od braka deli još samo jedna nedelja, redovno pratite vremensku prognozu, spakujte stvari za medeni mesec, idite na šišanje (mladoženja), pripremite sve stvari koje će vam biti potrebne na dan venčanja i još jednom predvidite sve detalje sa porodicom i prijateljima.

mladaKada preuzmete venčanicu, obuciti je kod kuće i budite malo u njoj kako bi se prilagodila telu, a vi uvidele da li je sve potpuno kako treba da bude; ako je u pitanju krinolina, vežbajte da sednete u njoj, ako imate šlep vežbajte kako da ga držite ili kačite…

Par dana pred venčanje preostaje samo da odete na manikir, pedikir i masažu, a u međuvremenu da se opuštate i naspavate. I naravno, (obavezno bar nekoliko dana ranije) da se dobro provedete na devojačkoj večeri i naravno momačkoj, ovako…

devojacko i momacko vece…ili ovako 🙂

momacko i devojacko veceNa dan venčanja ne zaboravite da jedete, svi moraju čuti vaše DA!

Nakon venčanja se vratite na Klik Do Venčanja i obogatite našu rubriku Na sva zvona vašim fotografijama.

Kompletan Plan pripreme venčanja spreman za štampanje vas čeka u Rokovniku. Ili jednostavno prepustite kreativnom timu za organizaciju venčanja >>>>>> Prvo klikni pa reci DA! da za vas naprave jedinstveno venčanje.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.