Aktuelnosti

Kakav originalan poklon da poklonim kumi?

Dosta puta smo dobili vaša pitanja vezana za darivanje kumova od strane mladenaca. Sada ćemo konkretno da govorimo o lepšoj polovini kumova, kumi. 😀

Da… Svi znamo da su pokloni koji su najčešće u opticaju – nakit, materijal, marama, parfem… ali vas interesuje i nešto što nije šablon, nešto originalno. Prvo moram da kažem da ni ovi standardni pokloni ne moraju biti dosadni ako vašu kumu (što je i logično) dobro poznajete i možete da nađete nešto što i bi se njoj baš jako svidelo ili znate da neku stvar već želi ili da joj je potrebna.

Neke originalnije varijante za koje sam čula (naravno, sada ne uzimamo u obzir budžet) su: putovanje (zajedničko), umetnička slika (ako bi joj se uklopila u enterijer) ili skromnija varijnta toga – stikeri za zid (kod nas na sajtu imate i mogućnost popusta za kupovinu istih). Sasvim ok može biti i neki recimo moderan komplet časa, šoljica za čaj i slično; ako voli da pravi kolače neki interesantan set za posluženje; ukrasna vaza…

Danas se propagira zdrav život i ako je kuma “u tom fazonu” evo primera – bokal za filtiriranje vode, jer onome ko obraća pažnju na takve stvari može puno značiti i svakodnevno bi bio u upotrebi. Takođe, ako je sladokusac, a opet u službi zdrave ishrane – mini pekara u kojoj se bez po muke spravlja nekoliko vrsta fenomenalnog hleba bez aditiva i svega što plaćamo u pekari.

Ako vam nije bitno da poklon bude takav da ostaje za uspomenu, možete ići na varijantu nekog spa poklona – uplata nekog paketa masaže, kozmetičkih tretmana, mozda neki spa vikend, danas mi žene iz finansijskih razloga retko sebi priuštimo tako nešto, a svakoj bi dobrodošlo.

Ukoliko kuma voli npr. da fotografiše, sigurno bi je obradovao digitalni foto ram, ako je velika čistunica – ručni usisivač (možda glupo zvuči ali ja sam ga dobila od drugarice i obožavam ga 😀 stvarno mi koristi). Ako je zimogrožljiva, na Dormeo pokrivaču će biti večno zahvalna. 🙂 Ako voli biljke, neka saksijska biljka poput bonsai drveta ili nešto drugo što ima dug vek – japansko drvo, drvo limuna… može biti dobar poklon, naročito jer će je svako posvećivanje toj biljci podsećati na vas. Ako se društvo često okuplja kod nje, a u skladu je sa njenim afinitetima i enterijerom, disko kugla sa reflektorom ili neka druga varijanta ambijentalnog osvetljenja takođe može biti efektan poklon.

Ovo pišem više radi inspiracije nego kao konkretne primere, a sa porukom – ako želite da poklonite originalan poklon kumi, obratite pažnju na neku njenu naročitu osobinu i onda na tu temu idite kada razmišljate o poklonu koji ide daleko od šablona.

komentara

1 komentar na Kakav originalan poklon da poklonim kumi?

  1. GORDANA // 18/07/2015 at 20:53 // Reply

    Pravi poklon koji se pamti ceo zivot mozete izabrati ovde
    http://www.facebook.com/123546kristal

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.