Aktuelnosti

Nevenino devojačko veče

devojacko vece

Nedavno smo sa vama podelili atmosferu jedne devojačke večeri u kojoj smo i mi učestvovale… Sada vam prikazujemo jedno takođe izuzetno veselo devojačko veče koje je kao i prethodno pomenuto, ovekovečila Snežana Knežević. A za dobre ideje i neophodne stvarčice, posetite devojackovece.com.

***

Kada buduća mlada bira kumu, obično se odluči za drugaricu sa kojom oseća da ima najprisniji odnos. Najčešće je to osoba sa kojom se veoma dugo druži i za koju podrazumeva da je poznaje “u dušu”. A kad vas neko tako dobro poznaje, može da učini i neke stvari koje ne očekujete ali koje vas svakako oduševe.

devojka u provoduKada je pravi izbor učinjen, slede stvari kakve iz pravih izbora neminovno proizilaze… 😉

devojke sa balonima

buduca mlada prima poklonPravi prijatelji su tu, svi spremni da daju sve od sebe…

buduca mlada prima poklon devojke slave devojacko vece Nevenina buduća kuma Simonida, od milja Sima, je organizovala devojačko veče puno iznenađenja.

buduca mlada prima poklon devojke slave devojacko vece devojka sa balonom devojacko vece devojka sa balonomProvereno dobra šema – kućna uvertira + izlazak, u odabranom društvu i uz živu muziku – šta više poželeti za devojačko veče…?

devojacko vece

devojacko vece

devojacko vece

devojacko vece

devojke nazdravljaju

devojacko vece devojacko vece devojka u provodu

devojacko vecePa… Još se može poželeti da se sve to učini večnim o čemu se Sima unapred pobrinula kad je angažovala još jedno u nizu iznenađenja za Nevenu…

devojka u provodu buduca mladaVerujem da kada gleda ove slike i vidi sebe kako u najdivnijem raspoloženju ispraća svoje devojačke dane, Nevena ima jedan jedini poriv – da izgrli i izljubi Simu koja je, između ostalih iznenađenja, angažovala Snežanu da ovo veče produži “do zauvek”.

devojacko vece Da li fotografija može biti lepša, pitam se… 

***

~ Draga Nevena, dve Marine ti žele savršen dan venčanja! ~

***

*Fotografije iz ovog posta se ne smeju koristiti bez prethodnog odobrenja!

>>>Pogledajte fotke sa DankineAnineDragine i Simine devojačke večeri<<<

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.