Aktuelnosti

Deveruše na venčanju

Da se mlade odlučuju da imaju deveruše na venčanju je trend koji je sve više prisutan na venčanjima kod nas. Nama je to baš sipmatičano. Nije to samo novi momenat na svadbi ili puki trend, mlada koja ima više sestara i nekoliko bliskih prijateljica od kojih ne može svaka biti kuma, može na taj način iskazati svoje prijateljstvo i u tom najsrećnijem danu, dodeliti im posebnu ulogu.

deveruse-na-vencanju

Deveruše pomažu mladoj oko priprema, a na sam dan tu su da pomognu mladoj oko oblačenja, da provere šminku i frizuru, da joj pomognu oko kićenja gostiju i primanja poklona i naravno da dodaju maramicu kad zatreba. 😉 Osim toga, samo biranje haljina, cipelica, kafenisanje i druženje u toku priprema za venčanje je sigurno veoma zabavno, a naša je deviza da svaki povod za slavlje i druženje treba iskoristiti. :D.

deveruse-pomazu-mladoj

Deveruše če se potruditi takođe da za buduću mladu osmisle nezaboravno devojačko veče i da je obraduju slatkim poklončićima. 😉

devojacko-vece

Sve su to dobri razlozi da se i vi odlučite za deveruše. Razmislite za početak, koliko biste voleli da imate deveruša. Njihov broj zavisi od vas, što znači da ih možete imati koliko želite. Obavestite ih na vreme i dogovorite se sa njima oko detalja odnosno malih zadačića za koje će se svaka deveruša pobrinuti na dan venčanja.

deveruše-u-haljinama-raznih-boja

Ta na na na! Na red dolaze haljine. 🙂 Naša preporuka je da se sa deverušama dogovorite oko boja haljina i okvirnog kroja, a njima zatim prepustite da osmisle do kraja kroj koji će im najlepše pristajati. Tako ćete sve biti zadovoljne. Osim opcije šivenja, haljine možete kupiti ili iznajmiti. A pre svega toga, pogledajte fotke haljina za deveruše u ovom članku, na internetu i modnim časopisima.

haljine-za-deveruse

Izaberite cipele koje će se uklopiti uz boje i krojeve haljina, pa tako cipele mogu biti u istoj ili sve u različitim bojama. Isto to važi i za modele cipela, mogu sve imati isti model ili im možete prepustiti da kupe cipele koje im se dopadaju. U svakom slučaju, imajte na umu da će vaše deveruše biti ceo dan u tim cipelama i da neke od njih nisu naviknute na visoke štikle.

cipele-za-deveruse

Podsećamo vas da kada budete naručivali buket za sebe, naručite odmah bukete i za deveruše. Obično su buketi za deveruše od iste kobinacije cveća samo manje veličine.

buketi-za-deveruše

I onda vam još samo preostaje uživate u svakom momentu i da se dobro provedete!!! 🙂

srecne-deveruse

P.S. Pogledajte i stil deveruša na venčanju koje smo organizovali>>>>Organizacija venčanja A ♥ J

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.