Aktuelnosti

Marija ♥ Miloš

vencanje

Sasvim neopaženo ušao je u moj život i zauzeo jedno od poslednjih slobodnih mesta u mom srcu. Vremenom ukapiras da je neko pravi, osetiš stvari koje nikada nisi osetio, a to smo mi osetili kada smo se prvi put ugledali u centru našeg rodnog grada.

mlada

Tog istog popodneva stigla mi je poruka i tako je krenulo naše dopisivanje, a ubrzo i prvi sastanak. To što smo mi osetili ne može se opisati, ali dovelo je do toga da otpočnemo našu petogodišnju vezu koju smo prošle godine krunisali brakom.

mladenci

Posle dve godine naše stabilne veze jednog sasvim običnog dana, samo mi je saopštio da je dobio poziv od menadžera. Trebalo je za par dana da ode na probu u Katar. Kao i svi profesionalni odbojkaši znala sam da traži klub i da ce doći taj dan, ali stigao je brže nego što sam očekivala. Nije bilo plakanja, rastajanja i sličnog. Samo je narednog dana rano odleteo avionom.

mladenci

Ovo je bio veliki ispit za našu vezu i ljubav, na nama je bilo da li ćemo se potruditi da potraje ili ne. Uspela sam još bolje da ga upoznam kroz te duge prepiske i razgovore koje smo vodili. Nije bilo blizine koje je vodila dodiru, dodir poljupcu, poljubac zagrljaju… Trajali smo, oboje uvereni u to da ćemo uspeti i da je za vezu na daljinu, vezu preko žice dovoljna samo iskrenost i vera u partnera. Bili smo razdvojeni skoro dve godine. Iz dana u dan naša veza je bila sve jača…

mladenci

Znajuću da odlazi na pripreme u Sloveniju koja je i te kako bliža od dalekog Katara, jednog hladnog dana u Novembru posetila sam ga… Bilo je to prelepih pet dana, a kada je došlo vreme ponovnog rastanka, zaprosio me je, konobar je otvorio srebrni tanjir u kome je bila mala crvena kutijica…. Bila sam najsrećnija devojka na svetu.

burme

Posle nekoliko meseci usledile su pripreme za najlepši dan u životu. Nije potrebno objašnjavati kako je bila dekorisana svadba jer slike koje možete videti govore više od reči. Sa osmehom na licu roditelja, ljubavlju u srcu i zadovoljstvom u životu ucinili smo da ta atmosfera bude najradosnija oaza u kojoj su svi uzivali uz note i korake, ritam našeg najzanosnijeg, magičnog, bračnog plesa uz pesmu “Ostani”.

crkveno-vencanje

vencanje

prvi-ples

prvi-ples

prvi-ples

U nastavku možete videti atmosferu i raspolozenje gostiju koji su do najkasnijih sata proveli uz igru sa nama. Sve u životu, a posebno bračni život, neophodno je zaslađivati. Zato smo i mi priredili slatki trenutak, našu mladenačku tortu uz pesmu “Marry You”.

mladenacka-torta

 

Dragi moji za kraj zeleli bi da vam damo jedan savet, a to je da budete zahvalni i uživate u malim stvarima. Upoznajte se, otkrivajte i volite svaki dan!

svadba

svadba

svadba

svadba

svadba

Želimo da se zahvalimo restoranu Vila Jelena u Požarevcu, salonu venčanica Anabella, Sanji Pavlovic koja je bila zadužena za šminku i frizerskom salonu Hair Studio Maja, fotografu Bojanu Trailoviću i snimatelju Bojanu Deniću. Jedan od najboljih bendova u Srbiji Mačak Miša Bend koji je doveo atmosferu do usijanja. Slatka kuća Fineti iz Kragujevca za ukusnu mladinu tortu i maštovita dekoracija cvećare Jasmin iz Požarevca.

restoran-za-vencanje

case-za-mladence

cipele-za-mladu

mladenci

svadba

mladenci

********

14. Juna proslavili smo našu prvu godišnjicu braka u restoranu na obali prelepog Katarskog mora uz romantičnu večeru i prepričavanje svega što smo zajedno proživeli a i planove koji nas čekaju.

godisnjica braka

godisnjica braka

godisnjica braka

godisnjica braka

Foto: Bojan Trailović >>>> Bojan Foto Požarevac

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.