Aktuelnosti

Milica ♥ Bojan

Proveli smo veoma poseban dan sa Maretom i Sarom tokom našeg fotografisanja. Bili su izuzetno ljubazni i fokusirani na svoj posao, a u isto vreme su činili sve kako bismo se osećali prijatno i opušteno. Totalno smo zaboravili da je kamera tu negde i uživali smo u svakom trenutku našeg specijalnog dana. Bilo je to jedno fenomenalno iskustvo koje ćemo zauvek pamtiti. Rezultat photosession-a  su večne uspomene koje su obeležile naš dan na najbolji mogući način. Toplo preporučujemo njihove usluge koje su nadmašile svako naše očekivanje. 

 

Nakon dugogodišnjeg rada u Americi i Australiji, u našu zemlju su došli, sa namerom da na njima svojstven način učestvuju u vašim najlepšim trenucima. Mare i Sara su mlad bračni par, upoznali su se na egzotičnom mestu, a na kojim sve svetskim destinacijama su radili možete da vidite na ovom linku. Ako vam se sviđa njihov rad, a još slika pogledajte na ovom linku, kontaktirajte ih i uživajte u fotografisanju kao što su i Milica i Bojan učinili.

Milica i Bojan Milica i Bojan Milica i Bojan Milica i Bojan Milica i Bojan Milica i Bojan Milica i Bojan Milica i Bojan Milica i Bojan Milica i Bojan Milica i Bojan Milica i Bojan Milica i Bojan Milica i Bojan Milica i Bojan Milica i Bojan Milica i Bojan Milica i Bojan

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.