Aktuelnosti

Nataša ♥ Siniša

Koristim priliku da vam najavim da ćemo uskoro na Kliku otvoriti novu rubriku, ne znam još kako će se zvati ali znam da će u njoj biti na jadnom mestu moderna venčanja – ako se tradicionalni elementi pojavljuju manje od 50% 😀  ili ako su trdicionalni elementi uklopljeni ili napravljeni na neki drugačiji način. 

Ovo želimo da uradimo ne iz razloga što ne volimo tradicionalne svadbe, volimo sve svadbe (pucanje bismo uvek izostavile ali sve ostalo je ok), nego zato što se sve više mladih parova odlučuje za modernu varijantu dok na internetu još uvek nema previše primera koji mogu da ih inspirišu, a da su u pitanju stvarna venčanja. Kod nas trenutno možete videti kako su svoj veliki dan organizovali  Branka i Ćata, Olivera i BojanTijana i Sima, Nina i Emil, Jelena i Aljoša, a sada imamo za vas još jedno nestandardno venčanje.

Na našu i vašu radost, dobili smo fotke od mladenaca Nataše i Siniše, pri čemu akcenat stavljamo na Natašin stajling. Retko smo imali priliku da vidimo nešto ovako moderno, ekstravagantno i maštovito na nekoj mladoj. U pitanju su bile dve žurke – za starije i za ekipu, pa s toga su tu i dva outfita. U oba su starke bile neizostavne i oba su apsolutno ženstvena i glamurozna. 

originalan-stajling-za-vencanje

starke-za-mladu

originalan-stajling-za-vencanje

origami-bidermajer

originalan-stajling-za-vencanje

mladenci

mladenci

Fotkao je Neša Dimić, a frizuru#1 je napravio Natašin frizer Vladimir Simić. Ukoliko želite ovakav bidermajer, posetite >>> Moderni, urbani, romatnični bidermajeri.

Evo pustiću sada Natašu da kaže par reči. 😀

Venčanicu inače nisam planirala ali kad sam slučajno na netu videla sliku, zaljubila sam se i otkrila da je imaju u salonu venčanica Alhemija. Tamo radi devojka po imenu Nataša i fenomenalna je – predusretljiva, zabavna, komunikativna. Nekako olakša ceo taj proces 🙂

U nastavku su slike sa žurke za naše prijatelje koju smo pravili u Biberu, kod kojih smo organizovali i ketering. Tu sam venčanicu nosila samo na početku, a zatim se presvukla u korset koji sam nabavila preko neta iz Kine i Diesel suknju koju sam dobila na poklon.

Na žurci je svirao Perpetuum Mobile – fenomenalan bend, ko je išao u Bitef zna svakako. 🙂 Doduše nije za one koji žele ćirilicu… DJ Lapac u pauzama. Umesto ruzmarina imali smo bedževe sa našim karikaturama, a torte su došle iz Tintolino family.

proslava-vencanja-u-klubu

proslava-vencanja-u-klubu

originalan-stajling-za-vencanje

mladenacka-torta

mladenacka-torta

 ***Fotografije iz ovog posta se ne smeju koristiti bez prethodnog odobrenja!

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.