Aktuelnosti

Simino devojačko veče

devojacko vece

Uvek nam je posebno zadovoljstvo kada možemo sa vama da podelimo neke nove fotografije sa devojačke večeri (nadamo se da ćemo nekad i neko momačko imati priliku da objavimo :D), a ova devojka nam je posebno draga jer smo se sa njom već “upoznale”.

Naime, Sima je u jednoj našoj prethodnoj priči => Nevenino devojačko veče, bila glavni organizator. Ona je za svoju kumu sve osmislila i pripremila kako bi joj devojačko veče proteklo na najbolji način, a kao posebno iznenađenje obezbedila je da taj događaj ostane i zabeležen, opet – na najbolji mogući način. Sastav je bio sledeći:

devojacko veceSada je ona glavna zvezda večeri, a divne drugarice koje su očigledno jedna prava pozitivna ženska ekipa, pružaju podršku, pa je tako za početak, ceo događaj smešten u kuću jedne od njih. Dobre stvari ne treba menjati, pa je ponovo fotkala Snežana Knežević.

devojke slave devojacko vece

devojke slave devojacko vece devojke slave devojacko veceNe znamo tačno šta je uticalo na izbor teme (može u komentaru neka od devojaka da nam otkrije :)) ali da kapice i mornarski motivi super stoje svima, jeste činjenica kao i to da je tema ono što svakako može da doprinese raspoloženju i dobrom provodu, a na kraju svega da vam fotke sa bilo kog važnog događaja postanu još veselije i originalnije.

devojke devojke devojke Verujem da mnogi maštaju o ovakvom poklonu, kako deca tako i mi odrasli, svaka čast na izboru!

devojke slave devojacko vece devojke slave devojacko vece

Bilo je tu iznenađenja, igrica, sjajan primer jedne sadržajne devojačke večeri ali ipak rekla bih prvenstveno – raspevane devojačke večeri.

pevanje devojke pevanje pevanje devojke slave devojacko vece pevanje devojke slave devojacko vece pevanje

pas

Klavijaturista nije imao šanse u ovoj borbi… 😀

pevanjepevanje devojke slave devojacko vece

pevanje devojke slave devojacko vece IMG_2349_resize devojke slave devojacko vece

pevanje

Kiša je ostala samo na pokušaju da pokvari stvari jer se žurka premestila svega par koraka i nastavila.

devojka

pevanje devojke slave devojacko vece

Kada vam prijatelji prirede ovakav provod, kada možete da osetite koliko vas vole, reči zahvalnosti nisu na odmet iako se može reći bilo šta. Ali eto i mi, potpuni stranci, bez da čujemo reči, možemo da vidimo u njenim očima emociju i da šta god da je rekla, bilo je s ljubavlju.

pevanje pevanje pevanje

Draga Simonida, jasno nam je da je do sada tvoja svadba već odavno prošla, ne sumnjamo da si uživala jer – nije bitno mesto, hrana, muzika… ljudi su bitni, a ti ih imaš oko sebe. Želimo ti sve najlepše i u braku i u životu!

fotelje

*Fotografije iz ovog posta se ne smeju koristiti bez prethodnog odobrenja!

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.