Aktuelnosti

Tijana ♥ Vladimir

mladenci i fica

Nije mogla da fotka svoje venčanje pa su joj to učinile kolege Darko Srećković i Predrag Mijailović. Da, naša mlada Tijana je umetnički fotograf.

mlada sa fotoaparatom mlada sa fotoaparatomOna i naša draga Milica su se sprijateljile uz kaficu i šminkicu… 🙂

vencanica

…pa ćemo njoj dati reč:

Mlada koja je ostavila jak utisak na mene je umetnička duša koja je sama organizovala svoju bajku i verujte mi u svakom momentu je znala šta želi. Prvi put kada smo se videle   fascinirale su me njena energija i odlučnost. Došla je kod mene na probno šminkanje za venčanje i odmah mi rekla šta i kako želi, moje je bilo samo da odradim i na kraju je pitam da li joj se dopada. Naravno, znala sam da joj se dopada, to se samo tako pita hihihi. 

devojka na ljuljasciTaj dan je slavila svoje devojačko veče u restoranu Reka i mogu vam reći da je imala sjajno slavlje za poslednje dane devojačke “slobode”.

devojacko veceSvoju bajku je zamišljala drugačije od standardnih svadbi i ništa, počevši od makeup-a, nije bilo klasično. Crveni karmin i cirkoni su retka pojava na licu jedne mlade.

mlada

bidermajerNjen izabranik je kolega sa fakulteta koji je podržava i neizmerno voli. Njihova romansa je počela u holu fakulteta 10.oktobra u 11:10h 2011.godine. Te brojke su im izgleda pomutile razum pa su se prepustili čarima ljubavi koja je 25.05.2013. ozvaničena.

marry ed cipele i burme

Sandale – model Sienna by Marry Ed

mladaVenčali su se u manastiru Kaona u Vladimircima, a svadbeni ručak se održao u Etno restoranu Kutlačić na obroncima planine Divčibare.

mladencimladenci

***

To bi bila pričica, vi uživajte u ovim duhovitim fotkama, a mi želimo mladencima sve najlepše u braku!

mlada

mladenci mlada mladencimladenci

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.