Aktuelnosti

Table dobrodošlice i spiskovi gostiju

E ovo je jedan od detalja za koji ja nisam uopšte znala kad sam organizovala sopstveno venčanje. Pre Klika je to bilo, naravno. 😀 Dakle, tabla sa dobrodošlicom, iskreno ni ne čudim se što mi nije palo na pamet. A priznajem da je savršen detalj. Nego nije mi jasno kako mi nije palo na pamet da treba da stavim spisak gostiju… Napravili smo mi raspored sedenja, kartice sa imenima su bile na stolovima, stolovi numerisani i osoba zadužena da obaveštava goste o njihovom broju stola. I naravno da je nastao haos kad su svi odjednom krenuli unutra. I osoba se sludila i ostali. 😀

Zato je kod moje sestre taj spisak bio fantastičan, na njemu je bio isti motiv kao i na pozivnicama ali čar je u tome što je tu ilustraciju ona sama odradila. Jako simpatično. 

Isto možete učiniti i vi. A mi ćemo spisak gostiju ili tablu dobrodošlice odštampati na tvrdoj podlozi – keš peni ili u formi postera, zavisno kako vama više odgovara. 

A možete prosto izabrati dizajn…

…i javiti na klikdovancanja@gmail.com ili 069/33-51-863 (cene su na kraju posta)

 

 

*1*

*2*

*3*

*4*

*5*

*6*

*7*

*8*

*9*

*10*

*11*

*1*

*2*

*3*

*4*

*5*

*6*

*7*

*8*

*9*

*10*

Cene tabli dobrodošlice:

tabla na kaš peni – 2700 din
poster – 1500 din

Cene spiskova gostiju:

tabla na kaš peni – 3200 din
poster – 2000 din

 

*Table na kaš peni su predviđene za postolje/štafelaj  dok se poster lepi na ulazna vrata restorana ili kači npr. na tablu. Postolje ili štafelaj ne obezbeđujemo mi ali većina restorana ima svoje postolje koje možete iskoristiti.

*Table se ne mogu slati kurirskom službom nego se preuzimaju lično na Novom Beogradu, a posteri se mogu slati u sva mesta u Srbiji. 

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.