Aktuelnosti

Klik predstavlja: Planeri za venčanje

klik-plner-za-vencanje

Klik vam predstavlja neke od planera koje možete naći na našem tržištu, a čekaju vas i lepa iznenađenja (detalji na kraju teksta)!

Trenutak o kome mnoge devojke maštaju je onaj kada se na ruci nađe verenički prsten. Njih dvoje, spremi da zajedno zakorače u budućnost. Kada se porodici i prijateljim javi srećna vest i uzbuđenje malo stiša, nađe se neko da izgovori čuveno pitanje: A kad će svadba?
I to je momenat u kom počinje akcija! Hoće li biti građansko ili crkveno venčanje? Kakve burme ćete kupiti? Jeste li već izabrali datum i restoran? Venčanica: sirena ili princeza? Kakav će biti meni na svadbi? Čokoladna ili voćna torta?
Kad vam se zavrti u glavi od gomile odluka koje treba doneti, pravi je momenat da sve stavite na papir. Planer za organizaciju venčanja je alat koji će vam pomoći da napravite red u tom procesu i da ne ispustite iz vida ni najmanji detalj.

Moj rokovnik

Moj rokovnik brend dobro je poznat svim ljubiteljima planiranja. Standardni i biznis rokovnici, stikeri i stoni planeri, samo su deo bogate ponude. Mi danas imamo zadovoljstvo da vam predstavimo njihov Planer za venčanje.

 

vencanje-planer

foto: mojrokovnik.com

planer-za-vencanje

foto: mojrokovnik.com

Dimenzije ovog planera su 18×21 cm i sadrži 180 kolor strana. Podeljen je u četiri celine:

  1. venčanje: više od 40 tematskih sekcija gde ćete upisivati sve važne detalje
  2. ideje i beleške: za vaše želje, skice, planove, fotografije… da vam ostane i lepa uspomena na ovaj period
  3. nedeljni planer: nedatumirani, gde sami upisujete važne datume i rokove kako ne biste propustili ni jednu obavezu
  4. planer budžeta: uz koji ćete lakše pratiti realizaciju, da ne dođe do neprijatnih iznenađenja kada je novac u pitanju
vencanje-planiranje

foto: mojrokovnik.com

Moj rokovnik nudi mogućnost da personalizujete koricu svog planera: upišite imena, datum venčanja… Ako želite da zavirite u planer, to možete da uradite na ovom linku.

Planeri Borbale Jablanov

Borbala za sebe kaže da je rođena na Međunarodni dan sreće, i da je zato izabrala poziv kojim usrećuje ljude. Ona je, naime, vlasnica Sara Weddings agencije koja se bavi organizacijom venčanja.

wedding-planer
Ovim poslom bavi se nekoliko godina. Kroz brojna angažovanja naučila je da prepozna želje i potrebe budućih mladenaca kada je u pitanju priprema ovako važnog događaja. Zato je kreirala planer za organizaciju venčanja, i to u dve varijante. Planer ima 64 strane i osmišljen je tako da vas vodi kroz kompletan proces, od prosidbe do medenog meseca.

planer-organizacija-vencanja

Na prvi pogled deluje da je planiranje venčanja čisto uživanje i zabava. Ali tek kada popišete sve zadatke koji se nađu pred vama, postanete svesni koliko vam obaveza predstoji. Lako se može desiti da nešto propustite ili zaboravite. Takve stvari mogu vas koštati i živaca i vremena. Zato je ovakva vrsta “pomoći” neophodna, kako biste uživale u pripremama za taj veliki dan.
Čak i ako unajmite organizatora koji će se baviti rokovima i koordinacijom, planer iskoristite kao podsetnik. Zapišite svoje želje i ideje pre početka projekta, detalje dogovora, napomene za sitnice koje morate vi sami da obavite…
Osim planera, Borbala je i autorka knjige “Ostvari svoje čarobno venčanje”, gde piše o istoriji venčanja, običajima i trendovima. Divna ideja za poklon budućim mladencima.

knjiga-o-vencanju
Detaljnije o samoj organizaciji venčanja i obukama koje vam mogu pomoći u tom procesu, pisaćemo u nekom od narednih tekstova.

Minino planeri

Još jedan prepoznatljiv brend na našem tržištu. Minino planeri nastali su sa idejom da se mamama olakša svakodnevna organizacija i planiranje. Ubrzo nakon toga kreirali su i planer za devojke. Zatim su na red došla putovanja i venčanja.
Minino planer stiže vam u kartonskom pakovanju. Sadrži 160 stranica B6 formata, tvrde korice u nekoliko motiva, i šiveni povez.
Kreatori planera mislili su na sve detalje, od veridbe do medenog meseca.

planeri-za-vencanje

foto: mininoplaneri.com

Na početku vas čeka podsetnik u vidu liste obaveza – sve ono što treba da uradite, isplanirate, organizujete u mesecima pre venčanja.
Sve obaveze su podeljene u 40 tema, tako da ni jedan detalj ne ispustite iz vida i ništa ne prepustite slučaju: kićenje svatova, časovi plesa, kozmetički tretmani, prenoćište za goste koji dolaze iz drugih gradova…

Za svaku stavku predviđeno je da upišete kontakt izabrane radnje ili firme, datum za realizaciju, zaduženja i trošak.

organizacija-vencanja-detalji

foto: autor

Poslednje tri sekcije planera su namenjene da popišete:

  • listu svih troškova, da u svakom momentu znate koliko vam je još budžeta na raspolaganju
  • dnevnik obaveza, odličan da se podsetite svega što vas čeka u tekućem mesecu ili nedelji
  • beleške, gde možete da unosite svoje želje, planove, ideje, aktuelne ponude
devojacko-vece-spomenar

foto: mininoplaneri.com

Svoju ponudu Minino je obogatio i sa dva spomenara:

  • Spomenar za devojačko veče, jedinstven na našem tržištu: da sačuvate uspomene na ludu žurku i nezaboravan provod. Osim planiranja i zabave, postoji i odeljak za fotografije, za apsolutno nezaboravno devojačko veče.
  • Spomenar želja za venčanje: zabava za goste, a mladencima ostaje lepo podsećanje na taj veliki dan.

Planera

PLANERA WEDDING je kolekcija papeterije za venčanje brenda PLANERA koja trenutno sadrži planer za organizaciju sopstvenog venčanja kao i GUEST BOOK – knjigu u koju se gosti upisuju i ostavljaju poruke po želji na samom venčanju.
Korice PLANERA WEDDING kolekcije rađene su od specijalizovanog papira sa sedefastim sjajem, iguana teksturom i elegantnim zlatotiskom.

Planer-za-venčanje

foto: Brankica Vujadinov

Planer je stvar koju treba da posedujete od momenta veridbe jer će Vam u mesecima planiranja venčanja biti najbolji prijatelj, stvar koju ćete uvek nositi sa sobom i mesto gde ćete zapisivati sve informacije do kojih dođete izbegavajući time papiriće koji se pre ili kasnije pogube po torbi.
Uz kalendar u koji ćete upisivati datume proba i tretmana, na samom početku planera postoji odeljak pod nazivom „Odbrojavanje do venčanja“ što predstavlja podsetnik šta je sve potrebno uraditi u mesecima koji prethode velikom danu. Slede odeljci koji se tiču zvanica, budžeta, restorana, lokacija za fotografisanje, liste omiljenih pesama, pozivnica, venčanice, medenog meseca.

vencanje-planer-priprema
204 strane planera za venčanje ostavljaju dovoljno prostora za pisane beleške, ideje, isečke iz novina ili slike savršene venčanice koju čuvate još od detinjstva.
GUEST BOOK ili knjiga za goste namenjena je zvanicama za ostavljanje poruka lične prirode mladencima.
Pitanja koja postoje na stranicama svakako odudaraju od stereotipa belog papira i umesto uobičajenih potpisa i lepih želja dobićete neuobičajene, lične i zabavne poruke od prisutnih gostiju.

vencanje-knjiga-gostiju

foto: planera.rs

Pokušajte da zamislite količinu sreće, emocija i uspomena koje će Vam planer i knjiga gostiju doneti za 5, 10 ili 15 godina.
Vi donosite čaroliju, ideje, san (i mladoženju naravno) za stvaranje venčanja koje ćete voleti, a Planera je tu da čuva uspomene.

>>>NAGRADNA IGRA<<<

Ovom prilikom poklanjamo četiri planera za buduće mlade!

Šta je potrebno da uradite?
1. Like za Klik FB stranicu.
2. Like za post u kome je podeljen ovaj tekst.
3. Napišite u komentaru šta vam je najveći izazov u organizaciji venčanja.
4. Tagujte osobu koja vam najviše pomaže (kuma, sestra, mama, drugarica… možda čak i mladoženja 🙂 ).
5. Ako ste vi kuma, sestra, mama, drugarica… ili mladoženja, tagujte mladu za koju želite da osvojite planer.
6. Adresa za slanje u Srbiji.

Poklanjamo: dva planera Borbale Jablanov i po jedan planer za venčanje brendova Minino i Moj rokovnik.

Igramo se do ponoći 09. marta.

Dobitnice izvlačimo 10. marta putem random.org sajta, i objavljujemo na Klik FB stranici u 17h!!!

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.