Aktuelnosti

Klik Do Venčanja u poseti matičaru

mladenci kod maticara

Da bismo vama, dragi naši mladenci, obezbedile informacije iz prve ruke, Marina&Marina su odlučile da posete matičarku. Naravno, one standardne informacije verovatno već svi znate, a koja je dokumentacija potrebna pročitajte ovde.

Nas su interesovale neke druge stvari kao npr. koja su neuobičajena mesta na koja je matičarka bila pozvana da dođe i venča neki par. Pošto su kreativnost i odstupanje od šablona naš imperativ, želele smo da vam predložimo razne lokacije. Ali! Tu smo naišle na razočarenje. Matičar može izaći samo u restoran u kojem se održava proslava, tako da plaže, šumarci, proplanci, privatni posedi i ostalo, otpadaju. 🙁 A sa njima i naši sjajni predlozi. Nadamo se da će se to uskoro promenuti i kod nas. Ipak, čuli smo (u međuvremenu) da dvorište kuće ipak dolazi u obzir. 😉

vencanje u restoranu

Foto: Dan DeLong/Red Box Pictures

Matičarka nam je ispričala takođe, da je mesto gde će se mladenci venčati stvar njihovog ukusa jer neki mladenci smatraju da je mnogo svečanije ako se venčaju u sali kod matičara predviđenoj za taj čin i da je to jedino pravo građansko venčanje, dok drugi preferiraju restoran. U svakom slučaju, za izlazak matičara potrebno je navesti razlog koji u najvećem broju slučajeva jeste veliki broj zvanica koje bi došle u velikom broju automobila te bi to predstavljalo problem.

Još jedna bitna napomena – termini u maju počinju da se popunjavaju već posle nove godine, a septembar se “puni” već u februaru. To su udarni meseci za venčanja, tako da ako ih i vi želite, morate požuriti. Situacija je još alarmantnija ako želite izlazak jer se oni realizuju samo u vremenskom intervalu od 17.30-20 časova, tako da je to 5 termina dnevno (na svakih pola sata) i to samo vikendom. Zato, ako imate želju za neki poseban datum ili je vaš restoran iz snova slobodan samo jedan dan u željenom periodu (jer niste na vreme rezervisali), možda ćete naići na problem.

mladenci kod maticaraKako biste izbegli kašnjenja, preuzmite plan pripreme venčanja iz rubrike Rokovnik. I naravno, najavite pre svega venčanje i pokažite nam kako ste se proveli u Na sva zvona. Ukoliko želite samo pomoć ili celokupnu organizaciju venčanja, kontaktirajte >>>>> Prvo klikni pa reci DA!

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.