Aktuelnosti

WedBox majice za devojačko veče

devojacko vece

Ideje za devojačko veče neiscrpne su, a devojke uglavnom uživaju u smišljanju kreativnih ideja, dok sama organizacija devojačke večeri nije lak zadatak, pa kad dođe do ovog trenutka, kuma, koja je obično glavni organizator, mora da bude na visini zadatka.

Od planiranja najosnovnijih stvari, kao što su mesto, vreme i tip proslave, pa do detalja kao što su ukrasi za devojačko veče ili u poslednje vreme popularne majice za devojačko – sve bi trebalo da bude odlično organizovano i osmišljeno. Ono što može da izdvoji devojačko veče i da bude totalno zapamćeno jeste način da se stvore uspomene i ne zaborave sećanja na taj važan dan.

Apsolutni HIT jesu iste majice koje mogu da uveličaju fotografije i doprinesu boljoj atmosferi.

Ukoliko su Vam dosadile klasične majice sa ispisima,  nešto novo na našim prostorima jesu WedBox moderne 100% pamučne kvalitetne majice šivene u Srbiji sa motivima koje će mladinu ekipu ostaviti bez daha, a mladoj dočarati taj specijalan dan!

***

Povrh svega, možete ih naručiti putem sajta:

wedbox.rs

i u roku od par dana će stići na Vašu adresu.

***

HIT već dve sezone su WedBox majice sa Friends motivima koje su bile favorit na mnogim devojačkim večerima.

majice za devojacko vece

majice za devojacko vece

Takođe iz nove WedBox kolekcije najpopularnije su Retro majice koje sa njihovom nežnošću krase moderne mlade i njihov ceo tim.

majice za devojacko vece

majice za devojacko vece

O ukusima ne treba raspravljati zato u WedBox ponudi ima za svakoga po nešto. Od majica devedesetih do stripova. Uverite se i sami!

majice za devojacko vece majice za devojacko vece majice za devojacko vece majice za devojacko vece majice za devojacko vece majice za devojacko vece majice za devojacko vece majice za devojacko vece

Pored majicadekoracija je dobar faktor iznenađenja. WedBox u ponudi ima deo za dekoraciju kao i poklon pakete za mladu i kumu. 

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.