Aktuelnosti

Muzika za ulazak torte

svadbena torta

Preporučujemo bend Talasna dužina i tamburašku orkestar Begečani.

***

Kada ste prešli sve krupnije korake prema vašem venčanju, pre svega mislim na odabir restorana, benda, venčanice ili haljine, i već uveliko pozivate goste, može se reći da ste većinu obaveza vezanih za organizaciju venčanja obavili. Neko se umorio i dosta mu je, neko bi ih želeo još i da se nikada ne završi taj period života. U svakom slučaju, preostaje vam sada da najavite vaše venčanje na Na sva zvona i da se posvetite detaljima. Da, da… Detaljima!

Tu se posebno obraćam ovima, gore pomenutima, koji bi da stave tačku na sve i da odluku o tim detaljima prepuste drugima. Znam da ste pomalo umorni, ali ako ste uložili trud da to sve izgleda kako ste zamislili, onda idite do kraja. Detalji su ti koji vas čine drugačijima, pokazuju koliko ste želeli da sve izgleda savršeno tog dana, a ja mislim da pokazuju i koliko se volite! Najlošije svadbe na kojima sam bila su bile upravo te, savršen restoran, bend, venčanica, ali fali toplote i sjaja, a to donose detalji, poklončići za goste, prvi ples, nesvakidašnja dekoracija, odabir muzike za ulazak torte

svadbena tortaOvaj put ću pisati o odabiru muzike za ulazak torte. Da li ste uopšte razmišljali koja bi to muzika mogla biti? Šta se desi kada to ostavite bendu da osvira po slobodnom izboru, desi se to da vam torta ulazi dok sviraju Marš na Drinu. Prisustvovala sam i ja jednom takvom ulasku i imala utisak da će torta sa prvim notama umarširati u salu pred vojnički postrojenim zvanicama. Bilo je i drugačijih promašaja kada je torta sa malim milionom prskalica ulazila uz pratnju neke tugaljive pesme… Dosta o promašajima. Hajde da vidimo kako bi to ustvari trebalo da bude, a ujedno ću vam dati i par predloga.

Dakle, ta muzika ili pesma najavljuje sečenje torte, ali ne samo to, najavljuje ono što sečenje torte reprezentuje, a to je prvi zajednički poslić novopečenog bračnog para. I zato bi trebala da bude vesela, ili krajnje ljubavna, čak i šaljiva, ali je bitno da vam se sviđa oboma. A ako imate jednu takvu, a još je to neka posebna pesma za vas, i budi lepa sećanja, onda je definitivno to ta!

svadbena tortaEvo nekih ideja…

Offenbach – Can Can Music

Avril Lavigne – Kiss Me

Dirty Dancing – Time of my Life

Slađana Milošević i Dado Topić – Princeza

Marina Perzić – Kolačići

Šaban Šaulić – Verujem u ljubav

Samo da to sve ne izgleda ovako… 🙂

Urnebesni izlazak torte

 

komentara

1 komentar na Muzika za ulazak torte

  1. i kad prodje sva ta cerominja sto rekoste oko detalja i zaludjivanje nemogu da izguraju ni sest meseci braka razvedu se … Tolko je sve to postalo vestacki i plasticno da nemam reci!!!

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.