Aktuelnosti

Medeni mesec: Krenite na krstarenje

Medeni mesec je odlična prilika da ostvarite svoj san i krenete na romantično krstarenje. Plavetnilo mora, doručak pod otvorenim nebom, koktel u ruci i pogled ka mestu gde nebo ljubi more, možete doživeti samo ako se ukrcate na brod i zaplovite. Svi koji su jednom plovili, planiraju da krstare opet, a oni koji još uvek razmišljaju da li da se takvoj avanturi prepuste, daćemo potvrdan odgovor.

krstarenje

Foto: benjamin-nagel/flickr.com

Umesto leškarenja na plažama popularnog letovališta, ukrcajte se na brod i zaplovite – pružite sebi vrhunski doživljaj i neponovljivo iskustvo. Zbog velikog interesovanja putnika, ponude za krstarenja su jako povoljne: odlučite se na interesantan korak i prepustite se ovoj prelepoj avanturi.

Pogled na Dubrovnik iz kabine broda

Foto: JorgeBRAZIL/flickr.com

Zahvaljujući ponudama agencije Sabra travel možete krstariti Jadranom, i provesti sedam dana obilazeći dalmatinsku obalu i ostrva. Spremite se: zadiviće vas kristalna plava dubina Jadrana. Obiđite Makarsku, Dubrovnik, Korčulu, vodopade Krka, Hvar

Impresivna unutrašnjost broda

Foto: Tambako the Jaguar/flickr.com

Možete krenuti malo dalje i krstariti magičnim Mediteranom i tako obići Italiju, Španiju, Tunis, Maltu; šetajući otvorenom palubom razgledajte Bari, Santorini, Mikonos, Krf… Na luksuznim brodovima uživaćete u gastronomskim specijalitetima, zabavnom programu, opustiti se na terenima za mini golf, tenis, a možete se oprobati i u karaokama…

krstarenje

Foto: El coleccionista de instantes/flickr.com

Krenite već utabanim stazama onih kojima je krstarenje postalo omiljena zabava. Priuštite sebi opuštajuće trenutke i dozvolite da kapetan broda, kuvar i celokupna nasmejana posada brinu o vama. Osmeh zadovoljstva i osećaj ispunjenosti preplaviće vaš duh i telo dok pružate svoj pogled ka prelepom plavom moru.

Izvor: superodmor.rs

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.