Aktuelnosti

Pamučne pelene: Mama Kukunka i Tata Taranta

***

“Bila jedna Mama Kukunka i bio jedan Tata Taranta…”

Ovako sam pre skoro godinu dana započela svoje pisanje Bloga na temu platnenih pelena. Bez nekih velikih očekivanja i sa puno nade da će moje iskustvo kao mame biti dragoceno još nekome.

I bilo je … I biće, sada znam!

Naša mala raspevana porodica je zapravo kvartet, koji na prvom, i ne manje bitnom, drugom mestu čine mali Jujujćići. Jedan od dve i po i jedan od godinu dana. Zbog njih smo započeli celu priču sa platnenim pelenama i postali za relativno kratko vreme pravi eksperti na tu temu (neću preterati ako kažem na hiljade stavljenih, uklonjenih i opranih pamučnih pelena).

Oni su nasi mali modeli, najverniji korisnici i najbučniji kritičari!

Nas četvoro smo osmislili i proizveli super meke, lake za upotrebu, prijatne za nošenje, lake za održavanje, napravljene 100% od pamuka… ma sjajne pelenice koje koristimo prvenstveno mi, a rado ih već godinu dana delimo sa svim onim mamama i tatama koji žele da svojim mališanima obezbede zdravo i prijatno odrastanje!

Da biste zakoračili u predivni svet mekih i šarenih platnenih pelena, morate savladati sledece lekcije!

Zašto ne, i zašto da ne?

Pegla – ne, hvala!

Money, money, money…

Strpljen – spašen!

 I još po koju ali da ne davimo – vežite pojas krećemoooooo!

***

Tekst je napisala Danijela Pejić, a u narednom periodu ćemo za vas objavljivati i njene ostale tekstove… hoću reći lekcije 🙂 zato drage mame, vi koje za svoje dete uvek želite sve naj, budite uz nas i saznajte sve o pamučnim pelenama.

Još nešto! Uz kupljen paket pamučnih pelena Peja NS, dobijate na poklon neophodne zaštitne gaćice ukoliko preuzmete naš kupon. Podatke o ovoj firmi potražite u Info kutku.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.