Aktuelnosti

Jesenji editorijal naših prijatelja

vencanice

Prošle jeseni, odlučili smo da uradimo nešto posebno povodom našeg rođendana. Želele smo da atmosfera bude radna ali i da se družimo sa dragim ljudima. Tako je nastao Fall Wedding Editorial, kojem su Milica Božić, Dragana Dobrilović i Aleksandra Ćurguz dale neprocenjiv doprinos, a njih trenutno izdvajam jer je ovo njihova priča.

Sada je Milica preuzela ulogu organizatora, osim Dragane i Aleksandre je pozvala još neke ljude među kojima su još neki naši prijatelji – Danijela (cipele za venčanje i svečane prilike Marry Ed) i Tijana (Venčanice Dar) – i nama je jako drago što imamo priliku da vama predstavimo ono što su oni zajednički uradili i naravno da im čestitamo, timski rad je nešto što nije lako ali kad se senzibiliteti poklope, kad postoji elan, dobar rezultat ne može da izostane.

Kako bi se sve uklopilo u jesenji ambijent, udružili su se Floriama cvetni studio i Jelena Vasić sa svojim dekupaž proizvodima.

Dekoracija Floriama cvetni studio Dekoracija Floriama cvetni studio Dekoracija Floriama cvetni studioČetiri mlade, obule su cipele Marry Ed – onakve na kakve ste već navikli kad se pomene ovaj brend…
Ženske cipele Marry Ed… i one koje ćete tek zavoleti, Marry Ed u bojama.
Ženske cipele Marry EdSložićemo se da je svakoj mladoj venčanica najvažnija i da je svakako u prvom planu, ali da bi sve bilo u kompletu, venčanice iz salona Dar je upotpunio unikatni nakit Destiny Irene Milunović.

Venčanice DarMilica ih je našminkala, Dragana isfrizirala, a Studio Fotix fotografisao.

Venčanice Dar Venčanice Dar Venčanice Dar Venčanice Dar Venčanice DarDamama smo dali prednost pa sad možemo da se osvrnemo i na mladoženje. 😀 Za njih se pobrinuo butik muških odela Zid II.

mladenci mladenci mladenci mladenci mladenci mladenci mladenci mladenci

Ukoliko su vam se fotke dopale, možete još mnogo njih videti na Milicinoj fb stranici MakeUpsss.

***
Fotografije: Studio Fotix
Šminka: Milica Bozic Make Up
Frizura: Dragana Ćosić
Nakit: Unikatni Nakit Destiny by Irena Milunović
Dekoracija i bidermajeri: Floriama – Cvetni Studio
Dekupaž proizvodi: Jelena Dekupaž
Venčanice: Venčanice DAR
Ženske cipele: Marry Ed
Muška odela: Mladozenjin Kutak Zid II

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.