Aktuelnosti

Proglašenje dobitnice/dobitnika šminkanja Milice Božić

nagradna igra

Kraj još jedne nagradne igrice! A sada da vidimo koga smo usrećili sa ovom vrednom nagradom… 😉

Da bi sve bilo fer i korektno i ovaj put, koristićemo isti sistem izbora dobitnice ili dobitnika kao i u prošloj nagradnoj igri. Naime, saznali smo da je Milici i njenom suprugu pre neki dan bila godišnjica braka! 🙂 Želimo im puno sreće i da svaka naredna godina bude još lepša i slađa!!! Poslužićemo se tim njima veoma važnim datumom, pa ćemo da saberemo cifre datuma sve dok se ne svede na jednocifreni broj. Nešto kao kad u numerologiji računate lični broj! 🙂 Taj broj će ujedno biti i redni broj dobitnice ili dobitnika! 🙂

Danas tačno u podne igra je završena. Evo rednih brojeva – onim redom kako su tagovani.

redni brojevi učesnika1. Milana Maric 2. Dragana Ostovic 3. Eliza Vencanice 4. Natasa Goran 5. Lidija Mijovic Golub 6. Twinsstyle Kreativna Radionica 7. Tamara Timotijević 8. Aleksandra Petrov 9. Snezana Kovacevic 10. Aleksandra Rakic Kovacevic 11. Marijana Ivkovic 12. Marko Bojana Jerkovic.

Godišnjica braka Milice i njenog supruga bila je 30. 08. 2012. Dakle, 3+0+0+8+2+0+1+2=16, zatim sabiramo do jednocifrenog broja, 1+6=7.

Dobitnica je Tamara Timotijević!!! Međutim, Tamara nam se javila sa obrazloženjem da ne može da preuzme nagradu jer je u inostranstvu. Tako da smo morali da odaberemo novu dobitnicu ili dobitnika! Opet smo u bili potrazi za datumom. Pitali smo Milicu Božić za još neki važan datum u njenom životu i to je 08.11.2009. – datum kada se rodila njihova ćerka.

To znači, 0+8+1+1+2+0+0+9=21, zatim sabiramo do jednocifrenog broja, 2+1=3

Dobitnik je Eliza Vencanice!!! Pošto ni Eliza Vencanice nije u mogućnosti da preuzme nagradu, još jednom ćemo pokušati nekoga da obradujemo. Da vidimo hoćemo li imati više sreće sa jednostavnijom računicom. Danas je petak i datum je peti pa će dobitnik/dobitnica biti pod brojem 5!

Dobitnica je Lidija Mijovic Golub!

Igrajte se i dalje sa nama! Već za par dana počinje nova nagradna igra!!! 😉

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.