Aktuelnosti

Prevoz za mladence

U automobile se zaista ne razumem… Mogu da kažem koji mi se sviđa i ništa više od toga. Zato reč dajem onima koji imaju šta da kažu. 🙂

***

Audi A8 Je najveći i najluksuzniji sedan u Audijevoj ponudi. Komfor i performanse koje ovaj auto nudi sigurno će ispuniti Vaša očekivanja. Zbog prostora koji pruža pogodan je za prevoz mladenaca, ali i za bilo koju drugu priliku.

prevoz za mladence

BMW X5 je luksuzni džip koji pruža komociju limuzine. Auto ima vrlo neobičnu boju, koja se pod direktnim svetlom presijava na teget, a inače je crna. Ovaj auto je pogodan za svadbe, jer nudi dosta komfora mladencima, tako da se može smestiti venčanica bilo kojih dimenzija 🙂 i time predstavlja alternativu za iznajmljivanje limuzine.

prevoz za mladence

Džip sa zakošenim gepekom, odnosno oblikom, tako da podseća na putnički automobil, koncept je vozila BMW X6 koje se prvo kao takvo pojavilo na tržištu. Sličan je klasičnom (sportskom) automobilu kako po obliku tako i svojim voznim karakteristikama. Prostor koji nudi putnicima obećava komfor i uživanje u vožnji.

prevoz za mladenceSmart Crossblade predstavlja limitiranu seriju gradskog kabrioleta proizvedenu samo u 1500 primeraka. Svojim atraktivnim dizajnom privlači dosta pažnje.

prevoz za mladence

Gospodin William Lyons, jedan od osnivača fabrike Jaguar, definisao je ovaj brend sa tri jednostavne reči – prostor, tempo i prijatnost. Jaguar XJS ima sva tri i ako možemo da predstavimo, jedan je od najfinijih automobila otvorenog krova ikada napravljenih.

prevoz za mladence

Jaguar XJS  je luksuzni kupe kod kog tamno zelena boja i bež kožni enterijer predstavljaju savršen spoj sportskog i elegantnog. U izvanrednom je stanju i perfektan je izbor za svaku priliku.

prevoz za mladence

Olympia je ime dobio po Berlinskim Olimpijskim igrama i za 3 godine koliko se proizvodio ovaj oldtajmer (1951-1953) proizvedeno je 82.000 primeraka.  Iako je star 60 godina, ovaj oldtajmer očuvan je kao da je tek izašao sa proizvodne trake, što prolaznike na ulicama svakako ne ostavlja ravnodušnim. Iznajmljivanje oldtajmera sa slike okitiće vašu svečanost glamurom 50-ih godina.

prevoz za mladence

 Koliko samo može biti interesantno iznajmljivanje oldtajmera kao što je Jaguar SS-100, teško je rečima opisati, ali ukratko ćemo Vam reći ono što ga čini zanimljivim. SS-100 je britanski model oldtajmera iz 1936. godine. Broj 100 u oznaci modela predstavlja mogućnost automobila da ide preko 100km/čas što je u to vreme bila impresivna brzina. Crvena boja i veliki broj hromiranih detalja čine ovaj oldtajmer izuzetno atraktivnim. Iznajmljivanje oldtajmera sa šoferom daje posebnu notu vašem specijalnom danu, kakva god prilika da je u pitanju.

prevoz za mladence

***

Kad su se mladenci udobno smestili, gosti mogu da pripreme pokazne karte. 😀

prvi srpski autobus

Malo šale uz ovaj fenomenalan i zabavan autobus verujem da ne smeta. Hajde da saznamo ponešto i o njemu. Sigurna sam da će vam informacije koje ćete pročitati biti veoma interesantne.

***

Nije onaj iz kultnog filma “Ko to tamo peva” ali je jednako zanimljiv i gde god da se pojavi privlači pažnju prolaznika.

Reč je neobičnom autobusu marke “Praga”, iz 1939. godine. Licencu za Praga RH kupila je IMR u Rakovici 1938. godine i po pojedinim izvorima to je prvi autobus proizveden u Srbiji i Jugoslaviji.  Motor koji poseduje je najjednostavniji, šestocilindrični, prvi proizveden u staroj Jugoslaviji. Putovanje ovim prevoznim sredstvom, uprkos brzini od 20-30, najviše 50 kilometara na sat, koliko može da razvije, uvek je zanimljivo.

Upravo ovaj autobus koji je Vama na raspolaganju je jedini takav primerak u voznom stanju (postoji još jedan, ali je u muzeju u Češkoj). 2005. godine  je osvojio prvu nagradu u Bratislavi na izložbi starih vozila.

Ukoliko volite originalnost i nešto drugačije, iznenadite buduću mladu ili budućeg mladoženju kolektivnim prevozom na momačko (devojačko) veče.

***

Ako pravite proslavu venčanja na reci ili pored reke, bila bi prava šteta da tu priliku ne iskoristite i ne dovezete se brodićem. Na slici možete da vidite brodić, oldtajmer iz 80-ih koji je trenutno u ponudi, a uskoro ćete moći da iznajmite jahtice novijeg datuma proizvodnje!

brodic oldtajmer

Pomoći ćemo onima manje maštovitima da stvore sliku onoga što mogu da dožive kada se svadbeno veselje završi, a gosti odu…

Sava

pogled sa Save

komentara

2 komentara na Prevoz za mladence

  1. Jelena // 06/07/2012 at 00:11 // Reply

    Preljepo ,divan tekst i preljepe slike.

    • Hvala, trudimo se da našim posetiocima predstavimo atraktivnu i kvalitetnu ponudu u sferi venčanja i očigledno je da takve ponude ima 🙂

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*