Aktuelnosti

Upoznajte profesionalnog šminkera Milicu Božić

Polazeći od sebe, verujem da je devojkama, budućim mladama, bitno da bar na neki način ako ne lično, steknu utisak o osobi kojoj će prepustiti svoje lice na dan kada će (sem ako su u pitanju osobe koje se bave javnim poslom) ubedljivo najviše očiju biti uprte u njih i pomno ih posmatrati ceo jedan dan. Stotine fotografija koje će naknadno stići treba ceo život da budu drage, a svi znamo kakve su žene (bar većina, bez uvrede molim :D) – “Joj vidi što sam bleda/buljava/pegava… Ne mogu da gledam ove slike! Grrrrr!”

Dosta sam ja pričala, sada reč dajem jednoj dami koja svojim rukama stvara kako dame, tako i “vamp ženske” …ma koji god “look” odlučite da ponesete, ona će ga na vašem licu stvoriti.

Profesionalni šminker Milica Božić
“Moje ime je Milica Božić. Rođena sam 1983. godine u Beogradu gde živim i radim. Od malena sam pokazivala sklonost ka šminkanju i još tada sam znala da će ta strast zauzimati bitan deo mog života, kao i da je to ono čime bih volela da se bavim kad porastem. Veliki sam kreativac sa oštrim okom i smislom za detalje i koristim poznate, kvalitetne brendove dekorativne kozmetike.

Moja karijera je počela šminkajući sestre i drugarice za mature, izlaske, rođendane i sve važne prilike. Šminkanje se javlja kao potreba vekovima unazad i ja se trudim da nastavim tu vekovnu tradiciju. Iza mene je dugi niz godina u poslu profesionalnog šminkanja i na moje veliko zadovoljstvo puno nasmejanih lica koja su šminkom ulepsala svoj bitan trenutak.

Ponosna sam na svaki svoj rad ali bih izdvojila šminkanja za venčanja, mature i druge Vaše porodične trenutke. Pored raznih saradnji sa salonima lepote, studijima, magazinima, kao svoj najveći uspeh dživljavam kada Vas ispratim srećne i zadovoljne. Svoju delatnost sam prširila nadogradnjom i izlivanjem noktiju u gel tehnici. U ponudi imam širok spektar dekoracija za nokte. Nadogradnju i izlivanje noktiju radim na svojoj lokaciji u Mirijevu. Šminka koju koristim: Sephora, Lancome, Mac, Revlon, Max Factor, Inglot, Artdeco, Calvin Klein…

Ako želite da zablistate u vama važnim trenucima, kontaktirajte me i biće mi zadovoljstvo da i ja vas upoznam!”

***

Šminka kao posebna stavka u planu pripreme venčanja je tekst u kojem ćete naći puno korisnih saveta i videti neke Milicine radove. Naučite teorijski deo o veštačkim trepavicama, a onda pogledajte i “korak po korak” kako da ih stavite!

Budite uz Klik Do Venčanja!

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.