Aktuelnosti

Muška odela by Mirjana Vujčić

Vintage by Mia Collection

Mi i dalje uživamo u haljinama iz kolekcije Vintage, ali ovaj prostor je rezervisan isključivo za muškarce pa ćemo se sada posvetiti njima i njihovom stilu. Modni studio Mirjane Vujčić, pripremio je i za gospodu nešto jako fino u okviru pomenute kolekcije. U pitanju su moderna i kvalitetna muška odela.

*Mirjana Vujčić Facebook*

muško odelo by Mia Collection

Muška odela iz ove kolekcije su blago strukirana i namenjena su savremenim muškarcima koji prate trendove, kako u samom kroju, tako i u boji i tekstilu. Izrađena su od najfinijih materijala i kao takva čine da se pripadnici jačeg pola u njima osećaju prijatno, zadovoljno i elegantno i da budu savršeni pratioci damama sofisticiranog stila.

muško odelo by Mia Collection

Bitno je da napomenemo da baš iz razloga što su materijali kvalitetni, a krojevi izuzetno dobri, muškarci koji inače nisu navikli na odela neće imati problem da se osećaju neugodno čak i ako je temperatura visoka i ako u odelu treba da provedu duže vreme i da budu aktivni kao na primer onog dana kada se nađu u ulozi mladoženje.

muško odelo by Mia Collection

Jednostavan dizajn, a elegantna linija, naš je savet muškarcima kada biraju odelo. Pogledajte još jedno u tom stilu, savršeno…

muško odelo by Mia CollectionDragi naši, nadamo se da smo vas inspirisali za venčanja, mature i ostale svečane prilike koje vam predstoje. Ukoliko vam se ova odela dopadaju koliko i nama, ne ustručavajte se da nas kontaktirate za dodatne informacije. Mirjana Vujčić i mi smo tu za vas.

***

Modni studio Mirjana Vujčić

Kolekcija  ~ Vintage ~

 Fotograf: Dragan Klem / Model: Igor Radišić

Make-up: Sanja Davidović / Frizura: Dejan Velicki

>>>Ako planirate da pomognete svojoj verenici oko organizovanja venčanja, rubrika Organizacija će vam u tome pomoći, informišite se o Ceremoniji venčanja, a ako želite da joj priredite još iznenađenja, Medeni mesec je dobar način za to. 😀 <<<

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.