Aktuelnosti

Venčanice Morango

venčanica Morango

U salonu venčanica ”Morango”, među velikim brojem haljina, zasigurno možete pronaći onu pravu koja će učiniti da se u tom posebnom danu u životu osećate blistavo, lepo, specijalno. Ljubazno i stručno osoblje salona “Morango” će Vas dočekati u modernom ambijentu jednostavnih linija u kome lako možete da sagledate izabranu haljinu i uočite sve njene detalje.

Svaka haljina je drugačija, posebna, inspirisana najlepšim trenutkom baš kao što je i svaka buduća nevesta. Vaše je samo da od velikog broja različitih modela iz kolekcija “Morango”, “San Patric” španske kompanije “Pronovias”, “Voyage”, “Blu” američkog proizvodjača “Mori Lee” izaberete haljinu koja odražava Vaš karakter, stil, ukus. U zavisnosti od Vaše građe izabraćete haljinu odgovarajućeg kroja koja će istaći najlepše od Vaše spoljašnosti reflektujući unutrašnje zadovoljstvo. Modeli su različiti: “sirena” koja ističe liniju tela, “A” kroj u kome će Vaš stuk delovati izvajano, haljine za princeze u kojima ćete se osećati bajkovito ili pak neki od modela koji nešto ležernije padaju i odaju Vašu romantičnu prirodu.

venčanica Morango

venčanica Morangovenčanica Morangovenčanica Morangovenčanica Morango

Sve venčanice u salonu su izradjene od vrlo kvalitetnih i raznovrsnih materijala koji takodje daju bitan pečat haljini. Svedena, elegantna haljina od satena može postati potpuno drugačija, ali podjednako atraktivna ukoliko joj se doda neki detalj izrađen specijalno za Vas. Takodje lični pečat može da se da i romantičnoj haljini od najfinijih čipki, svetlicavoj haljini ukrašenoj perlama, kristalima ili cirkonima, bilo da je ona kratka ili duga.

Za one dame koje su neodlučne ili žele da u toku večeri promene svoj izgled stoje na rapolaganju venčanice koje vrlo jednostavno od dugih postaju kratke i obrnuto. Uz detalje kao što su ešarpe, bolera, velovi, rukavice, tašnice, tijare, rajfovi, ukosnice venčanica će uz način na koji je Vi nosite biti neponovljiva, zračiće Vašom energijom i ličnošću. Ukoliko je potrebno vešte ruke naše krojačice će haljinu prepraviti, izvršiti sve neophodne korekcije, kako bi  ona u potpunosti odgovarala željama buduće mlade.

Ukoliko želite da čitavom događaju dodate još nezaboravnih detalja na rapolaganju su haljinice za devojčice u mladinoj pratnji identičnog kroja kao venčanica. Za devojčice bi to sigurno bilo nešto što nikada ne bi zaboravile i što bi često prepričavale sa osmehom, kao i gosti sa kojima tog dana delite najlepše emocije.

venčanica Morangovenčanica Morangovenčanica Morangovenčanica Morangovenčanica Morangovenčanica Morangovenčanica Morangovenčanica Morango

Na kraju večeri možete da nazdravite čašama ukrašenim “Swarovski” kristalima koje takodje možete da obezbedite za ovaj poseban trenutak u salonu “Morango”.

Sve ovo daje dovoljno razloga da svoje savršeno venčanje planirate uz naš doprinos. Sa nama se možete družiti i putem fejsbuk profila Morango Venčanice, a novitete pratite na našem sajtu morango.rs.

>>>>Ako tragate za savršenom venčanicom i stilom za svoje venčanje, preporučujemo da pogledate naše rubrike: Venčanice&HaljineInspiracija&StilTrendovi i Prodavnica i postove: Koliko ranije rezervisati venčanicu i Kako izabrati pravu venčanicu<<<<

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.