Aktuelnosti

Belgrade Wedding Show 4

belgrade wedding show 4

Ovog puta smo odlučili da vam pružimo malo drugačiji izveštaj sa sajma venčanja pa vam ovaj četvrti Belgrade Wedding Show predstavljamo kroz osam savršenih kolaža.

Pošto imamo zaista puno saradnika, poznanika i prijatelja iz “svadbene branše” nije nam bio problem da dobijemo ovako kvalitetan materijal koji možemo da podelimo sa vama i na tome se Mariji zahvaljujemo, a vama savetujemo da posetite njen blog Marija Kerekes Photography, i naravno, pratite na fejsbuku.

Nama je bilo izuzetno zanimljivo (pa verujemo da će i vama biti) da vidimo ovaj događaj “kroz oko” jednog fotografa jer svi znamo da oni umeju da pronađu savršene detalje.

belgrade wedding show 4Prednost želimo da damo jednoj divnoj dami kojoj je 2013. godina donela puno zasluženog uspeha nakon vrednog rada na dve kolekcije koje jednakim intenzitetom fasciniraju.

Uporedo sa time, otvorila je i svoj novi fashion studio u čijem ambijentu njene haljine čekaju da usreće buduće mlade i sve dame istančanog ukusa.

Svojim zalaganjem, neiscrpnom kreativnošću i perfekcionizmom, Mirjana Vujčić je zaslužila svaku pohvalu i mi joj čestitamo na uspehu!

Kada vas zaintrigira naredna fotka, evo gde ćete otići po još => mirjanavujcic.com

belgrade wedding show 4Romantičan i bajkovit Mirjanin stil i dekoracija kojom je Ivona postigla utisak čarobnog vrta ruža i orhideja, smatramo da su savršen spoj.

belgrade wedding show 4Tu je naravno svima već dobro poznata Ana…

belgrade wedding show 4…a uz njene modele White by Ana Stanić, uklapamo jedu white-black-red kombinaciju by Simple.

belgrade wedding show 4

S obzirom da inspiraciju za svoje modele između ostalog crpi i iz istorijskih perioda razvoja kostima, raskoš Đuknić Predraga

belgrade wedding show 4

…kao da je inspirisao Tintolino family koji je izložio nesvakidašnji sweet table, složićete se ako kažem – kraljevski.

belgrade wedding show 4

I baš kao šlag na kraju, Mihano Momosa

belgrade wedding show 4

…i vizuelno potpuno u skladu, slatki Home Made zalogaji.

belgrade wedding show 4

Nadamo se da ste uživali… 🙂

>>>Ako sami organizujete svoje venčanje, rubrika Organizacija će vam u tome pomoći, informišite se o Ceremoniji venčanja, na vreme isplanirajte Medeni mesec i posetite rubriku Prodavnica. <<<

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.