Aktuelnosti

Klik Do Venčanja na Wannabe Bride Vikendu

Klik Do Venčanja

Posetile smo i dale podršku sajmu venčanja Wannabe Bride Vikend koji je bio održan po prvi put. Kao i uvek, znatiželjne smo da saznamo šta ima novo u sferi venčanja u Srbiji, koji nam trendovi predstoje, a isto tako, uvek nam je zadovoljstvo da se sretnemo sa našim saradnicima i da upoznamo neke nove… 🙂

Klik Do Venčanja

~Klik Do Venčanja by Marina & Marina~

Za one koji nisu uspeli da posete sajam, pokušaćemo da dočaramo romantiku koja je izvirala na svakom koraku. Za početak, uživale smo u haljininama sa potpisom Mirjana Vujčić iz kolekcije Vintage. Možete ih i vi videti, i naravno isprobati u Mirjaninom studiju u Novom Sadu.

Mirjana Vujčić haljine

~haljina by Mirjana Vujčić~

I muški pol je imao kutak za sebe pa su tako mogli lepo da se zabave dok su im ženske polovine razgledale haljine i dekoraciju. 🙂 Na štandu muških odela ZiD2 bila su izložena odela za svečane prilike i venčanja, ali i svi prateći detalji koji upotpunjuju stil muškarca.

muško odelo zid2

~muško odelo ZiD2~

muško odelo

~haljina by Predrag Đuknić & muško odelo ZiD2~

Posebno vreme smo izdvojile za divno uređen štand Marry ed i svet cipela. 🙂 Prijatno nas je ugostila naša saradnica, inače vlasnica ovog brenda. Bile smo okružene cipelama, što onim poznatim modelima, što nekim potpuno novim, u trendi bojama za mlade koje žele da malo ”oboje” svoj stil na dan venčanja. Takođe, bili su tu i pojedini primerci modela cipela koji nas očekuju naredne sezone. Oduševile su nas!

Marry ed

~cipele Marry ed~

Zatim smo nastavile našu šetnju i to opet u pravcu haljina koje su nas mamile. Imale smo priliku da se upoznamo sa Predragom Đuknićem, i njegovim posebnim haljinama. Svaka haljina je priča za sebe, od modernih do vintidž modela. Preporuka za mlade sa jedinstvenim stilom.

Predrag Đuknić haljine

~haljine by Predrag Đuknić & dekoracija by Studio Pjaf~

A kako izgleda kada se ukrste putevi i samim tim nastanu neke nove savršene kombinacije najbolje će vam pokazati naredne fotke. Spoj dva brenda u jednu zaokruženu stilsku celinu. Marry ed cipele sa unikatnim detaljima Predraga Đuknića!

Merry ed i Predrag Đuknić

Marry ed Cipele sa detaljima by Predrag Đuknić

Merry ed i Predrag Đuknić

~Marry ed & Predrag Đuknić~

Merry ed i Predrag Đuknić

~savršen spoj: Marry ed & Predrag Đuknić~

Svaki sajam doprinosi razvoju sfere venčanja u Srbiji i daje nam priliku da prikažemo sve ono najbolje što se može pronaći kod nas. Upravo zato želimo da i ovaj zaživi. Srećno organizatorima i vidimo se i naredni put…

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.