Aktuelnosti

Sajam venčanja – Belgrade Wedding Show 3

Nakon velikog prošlogodišnjeg uspeha manifestacije Belgrade Wedding Show, u organizaciji časopisa Reci Da, jedinstveni sajam venčanja održava se po treći put 1. i 2. decembra 2012. u prestižnom i renoviranom Metropol Palace Hotelu, Bulevar kralja Aleksandra 69.

Wedding Show 2011 Tijana Dapcevic

U cilju promovisanja venčanja sa stilom, posetiocima će se predstaviti najkvalitetniji izlagači koji svojim proizvodima i uslugama čine da jedno venčanje bude spektakularno.

Saloni venčanica i muških odela, zlatarske radnje, agencije za organizaciju i dekoraciju venčanja, radionice za izradu torti… samo su neki od izlagača koji će prezentovati najnovije trendove za sezonu venčanja 2013.

Belgrade Wedding Show 2011 Hugo Boss

Posebno atraktivan segment manifestacije biće modne revije koje će se održavati u večernjim časovima. Ekskluzivno za Belgrade Wedding Show Suzana Perić priprema svoju novu kolekciju venčanica za trudnice.

Ašok Murti, naš najpoznatiji stilista, će voditi modne workshopove – radionice tokom kojih će buduće mladence savetovati kako da na najbolji način uklope venčanicu sa ambijentom, dekorišu svadbeni sto…

Belgrade Wedding Show 2011 Verica Rakocevic revija

Svi zainteresovani parovi, koji žele nesvakidašnje venčanje imaju priliku da se besplatno venčaju u duhu Las Vegasa, u autentičnom ambijentu, u društvu Elvisa Prislija. Naravno, svi oni koji nisu obožavaoci ovakve vrste venčanja, umesto kralja rokenrola, mogu se na licu mesta besplatno venčati uz blagoslov matičara opštine Palilula.

Prijave za Las Vegas venčanje svi zainteresovani mogu slati na lasvegas@vencanje.rs.

Ukoliko ste zaprošeni i upravo pripremate venčanje, ili iščekujete taj momenat, posetite Belgrade Wedding Show 3!

Belgrade Wedding Show 3

Zakoračite u svet glamura i luksuza!
Nadahnite se novim idejama!

Ulaz je slobodan, od 10-22h

www.belgradeweddingshow.com
Info: 060 5 8888 02

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.