Aktuelnosti

Wedding Weekend 2013.

White dekoracija

Dragi naši, već smo vas navikli na naš mini izveštaj nakon sajma venčanja. Ovo je 12. Wedding Weekend u organizaciji magazina Venčanje i kao i sve prethodne, karakteriše ga veliki broj izlagača, ali i posetilaca, odnosno posetiteljki. 🙂 Nadam ste da ste vi, koji ste išli, iskoristili priliku da ostvarite velike sajamske popuste, a za vas koji niste imali vremena da posetite sajam, napravićemo virtualnu šetnjicu sajmom u vidu fotki, da biste saznali kakva je trenutna ponuda i kakvi su trendovi za nastupajuće proleće. Venčanice ćemo predstaviti u zasebnom članku jer ih je zaista bilo jako puno, a sada ćemo se posvetiti svim ostalim stvarima vezanih za sferu venčanja. Uživajte!

Započnimo ovu šetnju sa specijalno dizajniranim cipelama za venčanja i specijalne prilike koje su kao takve jedinstvene u Srbiji. U pitanju je brend koji je među prvima koje smo vam predstavili našem sajtu, Marry ed. Vlasnica brenda, ali i sve promoterke sa ovog štanda ostavile su na nas jako prijatan utisak u predstavljanju cipela za mladu. A ponuda je stvarno raznovrsna. Pogledale smo izložene modele i 100% smo sigurne da svaka mlada može da pronađe model za sebe. Za one koje žele romantičan stil na svom venčanju, do elegantnih i trendi. U razgovoru sa vlasnicom smo takođe saznale, da se modeli mogu uklopiti sa svim venčanicama koje se mogu pronaći u našim salonima venčanica i da se tome posvećuje posebna pažnja. Pogledajte ih, a još više modela možete pronaći na sajtu Marry ed.

Marry ed obuća za mladu

Marry ed obuća za venčanje

cipela za mladu

”Da vam život bude slađi…” Anči kolači! 🙂 Svaki put nas iznova oduševi ponuda mladenačkih torti i kolača. Lepo je što brinu o svim svojim mušterijama, pa tako u svom asortimanu imaju i posne torte.

Anči kolači mladenačka torta

mladenačke torte

Već tradicionalno, tu je bio i Nađin kutak sa predivnom dekoracijom i nekim novim trendovima.

Nađin kutak dekoracija

dekoracija za venčanje

Jedan predivan štand koji je privlačio pažnju svima, a kako i ne bi kada im je posao dekoracija. White dekoracija i organizacija venčanja.

White dekoracija

Posle venčanja sledi medeni mesec, koji će za vas posebno organizovati Travel Boutique. Vi zamislite gde biste želeli da provedete te vaše prve i najslađe bračne trenutke, a oni će osmisliti medeni mesec po vašim zamislima i željama.

Travel Boutique

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.