Aktuelnosti

Organizacija venčanja od A do Š (uraditi 6-3 meseca ranije)

organizacija-vencanja

Ukoliko vam treba konkretna pomoć oko bilo kod segmenta u organizaciji venčanja, kontaktirajte >>>>>> Prvo klikni pa reci DA!

***

Kada je vaše venčanje na 6 meseci od vas i uradili ste sve što smo nabrojali u postu Organizacija venčanja od A do Š (uraditi 12-6 meseci ranije) vreme je da polako pristupite sledećoj etapi.

satSatnica sa redosledom događaja je izuzetno bitna. U ovoj vremenskoj tački ona će naravno biti okvirna ali će vam olakšati dalje planiranje. Fotograf će vas prilikom sledećeg susreta sigurno pitati nešto o tome…

Takođe je vreme za još jedan papir – spisak zvanica, što za sobom logično povlači odabir i izradu pozivnica. Optimalan momenat za poslati ih je 3 meseca pred venčanje. Ako su gosti iz daleka potvrdili dolazak, organizujte im smeštaj.

spisak zvanica

Ilustracija: Rebecca Moses

Soba za prvu bračnu noć je u većini slučajeva ista ona u kojoj ćete provesti i ostale bračne noći, ali ako želite da ovu noć provedete u nekom lepom apartmanu sa đakuzijem npr. rezervišite je na vreme. Ono što još treba da završite pre nego što vam ostane manje od tri meseca do venčanja jeste organizovanje prevoza ukoliko želite da to bude neki poseban automobil, kočija i sl.; uplatite medeni mesec (sem ako niste načuli da će vam neko darivati putovanje, zato dobro osluškujte :D); najavite poslodavcu godišnji odmor kako biste mu ostavili dovoljno vremena da vam obezbedi zamenu.

prevoz za mladence

Izvor: justfunonly.com

prevoz mladenaca

Kurs plesa… hm, u zavisnosti od toga kako biste želeli da izgleda vaš prvi ples, kao i od toga koliko imate predznanja zavisi da li će tri meseca biti dovoljno. Imajte na umu da tokom poslednjeg meseca verovatno nećete imati toliko vremena i da je dobro da ste do tada već uvežbani, a dve nedelje pred venčanje možete otići na još jedan čas da utvrdite gradivo. Možete povremeno svratiti na neko plesno veče…

plespokloni za vencanjeOvo je takođe period kada će vas neki (možda mnogi) pitati da li imate neku posebnu želju kada je poklon u pitanju, a u vašem je interesu da tim ljudima date što precizniji odgovor kako biste obezbedili zadovoljstvo poklonom. Dakle, napravite listu poklona kako željenih, tako i onih koje ne želite odnosno koji vam ne trebaju, verujte, sigurno će vam zatrebati. Ako ništa drugo, imaćete pripremljen spisak za kupovinu nakon venčanja.

Tu je i kreativni deo posla. Odlučite se za vrstu dekoracije. Ulazna vrata, kićenje za goste, automobil, restoran, sve su to posebne priče koje perfekcionista mora do tančina osmisliti. Postoji uvek jednostavna varijanta – izabrati iz kataloga, kao i ona u kojoj možete utkati deo sebe u sopstveno venčanje – uradi sam.

dekoracija prostora za svadbu

Izvor: myweddecorations.blogspot.com

dekoracija prostora za svadbu

Izvor: weddingsonthefrenchriviera.com

Ne zaboravite specijalne efekte koji će neki poseban momenat učiniti još efektnijim. Konfete, latice, pirinač dok izlazite iz crkve, dim na podijumu dok plešete, mini-vatromet ili neki drugi svetlosni efekat dok se iznosi torta…

specijalni efekti balonciciKompletan Plan pripreme venčanja spreman za štampanje vas čeka u Rokovniku. Ili jednostavno prepustite kreativnom timu za organizaciju venčanja >>>>>> Prvo klikni pa reci DA! da za vas naprave jedinstveno venčanje.

>>>Kada dođe vreme, pročitajte: Organizacija venčanja od A do Š (uraditi 3-1 meseca ranije)<<<

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.