Aktuelnosti

Smile&Ride: Organizujte devojačko veče na skuterima! :)

devojacko-vece-na-skuterima

Uz iznajmljivanje i turističke obilaske grada, agencija Smile&Ride vam nudi i mogućnost da organizujete devojačko veče na skuterima. Za zabavnu i bezbednu vožnju po ulicama Beograda zadužen je tim vozača koji će devojke voziti po zajednički osmišljenoj ruti koja odgovara vašim potrebama – samo izaberite omiljene ulice i mesta i Smile&Ride će vas na svojim skuterima provesti i dovesti u njih.

devojacko-vece-na-skuterima

Umesto klasične i već viđane proslave, grupa devojaka iz Beograda odlučila je da svojoj drugarici priredi nesvakidašnje iznenađenje koje će pamtiti celog života. Tura je počela na Tašmajdanu, ispred crkve Svetog Marka, odakle su se devojke zaputile po buduću mladu. 

ideje-za-devojacko-vece

devojacko-vece-na-skuterimadevojacko-vece-na-skuterimadevojacko-vece-na-skuterimaiznenadjenje-za-buducu-mladu

buduca-mlada-na-devojackoj-veceriiznenadjenje-za-buducu-mladu-na-devojackoj-veceri

Vesela kolona je turu na skuterima ukrašenim raznobojnim balonima nastavila kroz centar grada, Dorćol i Savamalu, uz par stajanja i osveženja u barovima koji su obeležili njihove zajedničke devojačke dane. Brojni prolaznici su sa oduševljenjem pozdravljali i fotografisali veselu kolonu, a agencija Smile&Ride je opravdala svoje ime – tokom dva i po sata koliko je skuter tura trajala, devojke nisu skidale osmehe sa lica!

devojacko-vece-na-skuterima

devojacko-vece-na-skuterima

 

devojacko-vece-na-skuterimadevojacko-vecedevojacko-vecedevojacko-vece-na-skuterimadevojacko-vece-na-skuterimadevojacko-vece-na-skuterimadevojacko-vece-na-skuterimadevojacko-vece-na-skuterimabuduca-mlada-na-devojackoj-veceridevojacko-vece-na-skuterimadevojacko-vecedevojacko-vece-u-beogradu

Ukoliko i vi želite da svoju prijateljicu iznenadite na ovakav način, kontaktirajte Smile&Ride i oni će odgovoriti na vaše zahteve i organizovati devojačko veče za pamćenje!
Sve informacije možete dobiti na info@rentascooterbelgrade.com i +381 65 993 44 55

Posetite web sajt Smile&Ride, samo KLIK >>>> smileandridesajt

Pratite nove Smile&Ride ture, samo KLIK >>>> facebook smileandride

Postanite Smile&Ride fanovi, samo KLIK >>>> smileandride-instagram

Pogledajte Smile&Ride ocene, samo KLIK >>>> trip-advisor-smileandride

 

 

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.