Aktuelnosti

“Panorama Aqualux” – Savršen ambijent za Vaše najvažnije trenutke

Panorama Aqualux Novi Sad

Prenoćište “Panorama Aqualux”  otvoreno je 2015. godine, na Kamenjaru (Novi Sad), na samoj obali Dunava, u mirnom kraju grada. Od užeg centra prenoćište je udaljeno 8 km. Lokacija je izuzetna zbog toga što gosti u svakom trenutku mogu uživati u prelepoj panorami Fruške Gore i Dunava. Prenoćište “Panorama Aqualux” pruža mogućnost odmora i relaksacije u prirodi, a istovremeno lak i brz odlazak i obilazak užeg centra grada. Enterijer soba, kao i samog prizemlja, bara i recepcije, pruža mogućnost idealnog omora kako parovima, tako i porodicama sa decom. Osim toga, u prijatnom ambijentu dvorišta mogu se organizovati razve vrste proslava, rođendana, krštenja, čak i poslovnih sastanaka i prezentacija. Svi gosti koje borave u prenoćištu, imaju mogućnost celodnevnog korišćenja bazena, kao i đakuzija u dvorištu, uz prijatne zvuke prirode i tople zrake sunca.

Panorama Aqualux Novi Sad

“Panorama Aqualux” raspolaže sa 10 soba, 9 dvokrevetnih i jednom četvorokrevetnom sobom. Sobe su opremljenje najnovijim komadima nameštaja, koji odišu luksuzom i prijatnošću. Tehnički su sobe opremljene jednako i poseduju LCD TV, minibar, telefon, budilnik, kupatilo sa tuš kabinom, kao i terase sa prelepim pogledom. Osim osnovne usluge noćenja, prenoćište pruža i razne dodatne usluge, u zavisnosti od želja i potreba gostiju. Tako, mogu se organizovati razni transferi, vožnje brodićem po Dunavu, rezervacije u najelitnijim restoranima, romantična iznenađenja i slično. Ono što će upotpuniti odmor u prirodi jeste ponuda raznih vrsta masaža, koje se po dogovoru mogu zakazati.

Panorama Aqualux Novi Sad

Osim toga, organizujemo razne vrste proslava: veridbe. godišnjice, venčanja, rođendane, krštenja, momačke i devojačke večeri i slično. Savršen ambijent upotpuniće Vaš važan dan, a osoblje našeg objekta učiniće sve da upotpuni Vaš doživljaj i obezbedi Vam prostor za stvaranje savršenih uspomena.

Panorama Aqualux Novi Sad

Profesionalno, obrazovano i prijatno osoblje “Panorama Aqualux”-a učiniće boravak potpunim i potrudiće se da na svaki zahtev gosta odgovori u što kraćem roku. Svakom gostu pruža se neophodna pažnja i vrši individualizacija, što svakako doprinosi još kvalitetnijem i potpunijem odmoru u prirodi. Svaki zahtev gosta predstavlja pravi izazov u izvršenju i ispunjenu traženog.

U prizemlju prenoćišta nalazi se recepcija i lobi, kao i bar. U svakom trenutku osoblje će poslužiti najsvežije prirodne sokove, tople napitke ili ohlađene sokove. 

Panorama Aqualux Novi Sad

Svim gostima, na raspolaganju je besplatan parking, koji je pod video-nadzorom 24h i potpuno je besplatan za goste.

Website: www.panoramaaqualux.rs
Facebook: www.facebook.com/panoramaaqualux
Instagram: www.instagram.com/panorama.aqualux

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.