Aktuelnosti

***Nagradna igra***

decak sa sesirom

Već smo vas navikli da na našoj stranici možete da očekujete uvek fenomenalne poklone, ali oni se uglavnom odnose na mladence. S obzirom da postojimo već više od dve godine, pretpostavljamo da neki od naših starih pratioca, iza kojih je venčanje već davno, sada imaju već prinovu. Vođeni tom mišlju došli smo na ideju da poklonimo nešto što je vezano za roditeljstvo.

Videopolis Photography&Cinematography će srećnom dobitniku ili dobitnici pokloniti foto/video paket – dvadesetak fotografija i video spot u trajanju od 2-3 min, a glavne zvezde ispred objektiva će biti *mama i beba*.

D Makeup će srećnoj mami pokloniti šminkanje za ovu priliku. 🙂

Ovo ne znači da tati nije dozvoljeno da prisustvuje, to prepuštamo vašoj volji, uslovi su da je dete do dve godine starosti i da se nagrada “preuzima” u Novom Sadu (ili okolini).

*** Pravila igre ***

Podelite na svom zidu album *Videopolis & D Make Up* koji se nalazi na našoj stranici, lajkujte fb stranice sponzora i prijavite se za učešće tako što ćete u komentaru na album napisati ime ili nadimak bebe, a mi ćemo dodeliti redni broj. Po isteku roka (koji će zavisiti od interesovanja) nejsrećniji mama & beba će biti izvučeni pomoću random.org.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.