Aktuelnosti

****Novogodišnja nagradna igra****

Marry ed cipele za venčanje i druge svečane prilike

Dragi naši Klikovci, ostavite mesto pod jelkom jer smo zajedno sa Marry ed odlučili da vas obradujemo lepim poklonom za novogodišnje praznike!!! 😀

Kao što već sigurno znate, Marry ed je brend ekskluzivnih cipela svetskog dizajna i kvaliteta, za venčanja i sve ostale svečane prilike. Marry ed i mi iz Klik Do Venčanja smo odlučili da vam darujemo jedne savršene cipeliške u skladu sa novogodišnjim bojama. Pa je naš izbor pao na crvene… Mogu se jako lepo uklopiti sa venčanicom, ali i biti detalj koji će vaš stil učiniti glamuroznijim. Za više informacija o ovom brendu, ali i fotki ovih sjajnih cipela, posetite sajt marryed.com, Marry ed profil i stranicu na fejsbuku.

marry ed i klik do venčanja

Pravila nagradne igre

Evo šta je potrebno da uradite kako biste se igrali sa nama i osvojili ovu vrednu nagradu:

1. Lajkujte (ako niste) stranicu Marry ed na fejsbuku. >>> stranica Marry ed

2. Lajkujte (ako niste) stranicu Klik Do Venčanja na fejsbuku. >>> stranica Klik Do Venčanja

3. Budite kreativni i u komentaru fotografije sa cipelama na fejbuk stranici Klik Do Venčanja završite započetu rečenicu: “Obula sam moje nove crvene cipelice i sa osmehom na licu krenula…”

4. Podelite (share) fotografiju sa cipelama na lični profil.

*Nagradu osvaja najkreativniji komentar odnosno komentar sa najvećim brojem lajkova!

***Tokom prikupljanja lajkova, nije dozvoljeno koristiti “lajk for lajk” ili slične mehanizme. Sasvim je u redu da zamolite svoje prijatelje da vam lajkuju, ali svaki nepošten trik će za sobom povlačiti diskvalifikaciju.

*****Ukoliko imate nekih nedoumica u vezi sa nagradnom igrom, kontaktirajte nas putem naše fb stranice Klik Do Venčanja.

*********Mogu učestvovati i zainteresovane devojke koje žive van teritorije Srbije, s tim što nagradu moraju preuzeti ovde ili to može učiniti neko umesto njih.

Nagradna igra se završava nakon svih praznika i novogodišnjih proslava, a to znači 14. 01. 2014. Svima želimo puno sreće i naravno lepe i nasmejane praznike!!! 😀

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.