Aktuelnosti

Poklon za mladence koji imaju sve, a ni novac im nije neophodan

Young Living etarska ulja

Odavno je ustanovljeno da se valja držati koverte ali postoji i onaj slučaj kada idete na venčanje kod para koji već ima sve, opremljen stan, unapred isplaniran medeni mesec, a pri tome i dovoljno novca te im vaša koverta u punoj kutiji koverata, možda neće značiti toliko koliko biste vi želeli da im vaš poklon znači.

Za taj specifičan i nažalost ne baš toliko čest slučaj, predlažem nešto što će novom poglavlju u životu vaših mladenaca dati i novu dozu uživanja

Jednako je pogodno za totalne hedoniste kao i za radoholičare, karijeriste i sve one koji “ne skidaju nogu sa gasa” i ne umeju da se opuste. Razlika je u tome što će hedonisti imati nov način za uživanje i pri tome će raditi neporocenjivo vrednu stvar za svoje telo i emocije, dok će ovim drugima, ovakav poklon možda iz korena promeniti život jer poznato je kakav danak uzima prebrz život pun stresa. Znamo koliko posledice mogu biti kobne kako za fizičko, tako i za psihičko stanje.

Čuli ste za aromaterapiju. Ako niste u tematici, možda ćete pomisliti da je potrebno da postoji neki problem koji treba sanirati i da je čak potrebno da se ide na neke terapije… Ne.

Kod aromaterapije, slučaj je drugačiji. Iako se upotrebom etarskih ulja uz nadzor kliničkog aromaterapeuta mogu tretirati razni zdravstveni problemi, to ne znači da ova terapija neće biti pravi dar i potpuno zdravom telu.

Upotreba etarskih (eteričnih / esencijalnih) ulja odnosno aromaterapija, u punom sjaju će imati svoj efekat ako je preventivna, ako postane rutina, pojedincu ili celoj porodici još bolje.
I ne, ne ide se na terapiju nego tarapija dolazi u dom u svom najsavršenijem izdanju. Mirišljavom, umirijućem, energizujućem, pročišćujućem i raznim drugim, zavisno o kom tačno ulju se radi.

Govorim o najčistijim, prirodnim etarskim uljima najvišeg – terapeutskog kvaliteta jer samo takva ulja osim toga što lepo mirišu, mogu da imaju i konkretan, blagotovoran uticaj na čoveka.

Ovakvim poklonom, vi ćete obogatiti njihov dom koliko god da je on već bogat. Unapredićete njihovo zdravlje koliko god da je ono savršeno. Ulepšaćete njihovo sjajno isplanirano putovanje. I tako dalje.

Možete birati određena etarska ulja pojedinačno ali preporuka jeste da se za što uspešnije upoznavanje sa aromaterapijom, uzme set koji je osmišljen tako da ulja koja se u njemu nalaze pokrivaju najšire područje svakodnevne primene. Osim toga, set dolazi u atraktivnom pakovanju i podrazumeva difuzor koji je više nego potreban. 
Eterična ulja kompanije Young Living koristimo već pola godine, suprug i sin su jednako opčinjeni koliko i ja. Prvo sam kupila nekoliko pojedinačnih bočica ali sam ubrzo uzela set zbog difuzora i zatim još jedan set jer nisam mogla odoleti tome da svaku noć i suprug i ja u spavaćoj sobi i naš sin u njegovoj sobi, uživamo u takvoj blagodeti čiste prirode u sred grada. 

Zbog istinskog oduševljenja koje ne jenjava već samo biva veće kako polagano upoznajem ovu veoma široku oblast – aromaterapiju, shvatila sam da ću učiniti izuzetno delo ako to iskustvo podelim sa drugima, pa gde ću prvo nego ovde i kome ću bolje nego vama koji lupate glavu šta kupiti mladencima koji imaju sve. 🙂 

U nastavku slede osnovne informacije o pomenutom početnom setu koji je kreiran za svakoga ko želi isprobati dobrobiti eteričnih ulja i zadovoljava potrebe svake porodice. 

Sastoji se od:
difuzora
12 bočica ulja od kojih su 6 monokomponentna, a 6 su mešavine
2 vrećice Ningxia napitka od goji bobica za podršku imunitetu
10 malih bočica za uzorke (ako poželite da ulja podelite sa nekim)
1 roler nastavak koji odmah možete staviti na Stress Away mešavinu i koristiti kao parfem

Monokomponentna: LAVANDA, PEPERMINT, KOPAIBA, NARANDŽA, LIMUN, TAMJAN
Mešavine: STRESS AWAY, PANAWAY, PURIFICATION, R.C. , THIEVES, DIGIZE 

Ovaj post bi bio predugačak kada bih pisala detaljno o svakom od ovih ulja. Ukoliko vas interesuje da saznate više, možete me pozvati 0604252410 Marina.

Sada ću navesti samo neke primere za upotrebu etarskih ulja na putovanju jer je medeni mesec uglavnom prvi na redu nakon svadbe.  

Lavanda će neočekivanom brzinom ublažiti neprijatnost ako izgorite, ako zbog vremenske razlike poremetite san, pomoći će da bolje spavate, srediće ujede insekata (u tu svrhu je dobar i tamjan, a citronela – nije u početnom paketu – će vas zaštiti od insekata, bezbedno je i za decu koristiti kao i sva ostala ulja na određen način). Ako se prehladite, R.C. će da pomogne, a pepermint za mučninu, glavobolju, koncentraciju (npr pri dužoj vožnji), zapušen nos, rashlađivanje. Nakon dugog pešačenja ili bolova zbog dugog sedenja ili dremke u lošem položaju, a kako biste sutradan bili opet u formi i bez bolova, poslužiće Panaway, kod problema sa probavom koji često prate promenu sredine tu je Di Gize, žuljeve će ublažiti limun, a i limunadu ćete moći da pijete usput, bez cediljke za limun. 🙂 Ako dođe do nervoze zbog čekanja na granici ili u bilo kojoj drugoj situaciji, Sterss Away će biti dobrodošao kao i Copaiba koja je dobra i za alergijske reakcije. Ako planirate intenzivnije fizičke aktivnosti, pa još možda i dan za danom kako biste maksimalno iskoristi priliku za avanturu, En-r-gee – nije u početnom paketu – iskreno preporučujem. 

Ovo su samo neke preporuke za upotrebu esencijalnih ulja ali isključivo onih koji imaju terapeutski nivo kvaliteta kao što je to slučaj sa uljima kompanije Young Living.  Neka druga ulja će svakako lepo mirisati ali to je sve.

Kada se esencijalna ulja na putovanju mogu upotrebiti na ovoliko načina, zamislite koliko je načina za primenu u svakodnevnom životu!!!

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.