Aktuelnosti

Originalan poklon za venčanje sa Artijane

artijana.com

Istražujući po internetu u potrazi za nekim interesantnim pričama, fotografijama i radovima, naišli smo na nekoliko divnih i nesvakidašnjih sajtova koji predstavljaju kreativnost na delu. Jedan od tih je artijana.com gde možete videti pregršt ručnih radova i unikata, kao stvorenih da ih poklonite nekom za venčanje.

Kako i mi težimo da ispratimo sve trendove, da budemo drugačiji, originalni i da vam ispričamo neke nove zanimljive pričice i pokažemo da venčanje može biti nešto potpuno vaše i unikatno, nešto što može biti u drugačijoj formi od onih koji ste navikli ovde da vidite i doživite, poželeli smo da i sa vama podelimo sve te ručne radove koje možete videti na artijani.

Ne bi mi bili mi, da ne učinimo i korak dalje, i da u moru stvarčica koje možete pronaći, od heklanih radova pa do slika i nameštaja, ne iščeprkamo nešto i za vas drage naše buduće mlade, pogotovo se to odnosi na vas koje nemate vremena i koje bu kupovinu da obavite iz fotelje. Pa tako venčanice možete pronaći ovde, a osim toga, velika je i ponuda nakita i čestitki.

>>>Preporučujemo Lista poklona za mladence i Šta da poklonim kumi<<<

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.