Aktuelnosti

Haljina kao venčanica

haljina kao vencanica

Leto je vreme kada venčanica može da učini mladu nervoznom i umanji njeno zadovoljstvo i uživanje. Budite kreativni i zamenite venčanicu nekom lepršavom haljinom od laganih, prozirnih materijala. Klik je za vas pripremio neke ideje kako da u običnoj haljini izgledate glamurozno.

Prvi detalj kome morate posvetiti dosta pažnje jeste dobra šminka. Odaberite boju koja se slaže uz boju vaših očiju i dodatno ih istaknite veštačkim trepavicama. Mi smo se malo poigrale i na trepavice smo dodale malenu mašnu koja bila pun pogodak i učinila oči još lepšim i milijim.

sminka

Podignuta kosa uvek je najbolja opcija. Jednostavnoj klasičnoj punđi dodajte fascinator ili iskombinujte tiaru i veo kako biste ostvarili efektan izgled koji će mamiti poglede.

frizura

Neke mlade se osećaju lepše sa puštenom kosom, pa kako bi je ipak donekle “ukrotile”, pokupiće deo kose pletivom. Fascinator je odličan izbor za ovakav tip frizure.

fascinator

Buket uskladite sa tipom venčanja. On ne mora biti sačinjen od skupog cveća da bi izgledao lepo. Ako ste se odlučili za seosku varijantu, nabavite snop pšenice, koja uvezana satenskom trakom odaje utisak čistote i nežnosti. Ako ste se pak odlučili za modernije venčanje, odaberite buket sačinjen od poljskog cveća. Ono će doprineti da celokupan stajling dobije razigranu i veselu notu.

Haljina ne mora biti bela, ali mi smo se ipak odlučili da na tom polju ostanemo u skladu sa tradicijom. Odaberite haljinu u kojoj ćete se osećati ugodno, koja će pratiti liniju vašeg tela i koja će vam dozvoljavati da nesmetano uživate. Duga ili kratka, na vama je da odaberete, zavisi u čemu se najbolje osećate. Ako se odlučite za kraću haljinu, odaberite neke neobične cipele, koje će isticati noge, ali ih uskladite sa ostalim detaljima. Naravno, potrudite se da vam budu udobne, jer vesela mlada je najlepša mlada. 🙂

haljina i buket

Za vintidž venčanja danas se odlučuje sve veći broj parova. Jedna od varijanti je haljina sa lepršavim, prozirnim rukavima, ukrašena čipkom.

vintage

Neizostavan detalj za toplije dane je lepeza. Ona je spoj lepog i korisnog. Ako imate jednostavniju haljinu, upotpunite je lepezom od bogate čipke.

lepeza

Heklane haljine su nešto što se retko viđa, tako da ako želite da izgledate zaista posebno, nabavite jednu unikatnu, koju možete nositi bez nakita ili je ukrasiti bisernom ogrlicom.

Čupava svetlucava haljina usklađena sa neobičnim nakitom ističe ekstravaganciju i ostavlja bez daha.

haljina

Važno je odabrati efektne detalje i obična bela haljina izgledaće kao venčanica. Poigrajte se sa stilom i budite posebni.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.