Aktuelnosti

Pletenice – mladalačke, retro, romantične…

Ova godina donela je mnogo novih trendova u oblikovanju kose, a među njima posebno mesto dobile su pletenice. Njihova prednost je u tome što su raznovrsne i što uvek čine da izgledamo drugačije i posebno.
Frizeri su se poigrali pletenicama na svim dužinama kose, pri tom su se poslužili različitim stilovima, a najviše retro frizurama. Kosu možete isplesti bez obzira na njenu gustinu, kao i na to da li je ravna ili kovrdžava – za svaki tip frizeri su osmislili pletenice, od romantičnih i ležernih, do elegantnih i neobičnih.

pletenice

* Pletenice na čelu daju mladalački izgled, a možete ih nositi i sa strane, kao i uz puštenu ili podignutu kosu. Ukoliko nemate dovoljno dugačku kosu za ovakvu frizuru možete se poslužiti i umetkom.

* Nezaobilazna je “riblja kost” koja ističe oblik lica, a deo na temenu može da bude i zalizan ili razbarušen, u zavisnosti od stila i prilike za koju se spremate.

frizura riblja kost* Moderne su i pletenice na temenu inspirisane retro frizurama – dovoljno je da izdvojite širi pramen, ispletete ga i zakačite šnalicom.

* Zanimljive su pletenice sa strane koje dobro stoje uz gotovo sve punđe, uz rep, ali i na kraćim frizurama.

pletenica i punđa

brunellarios.com.br

* Ove sezone kosa je ispletena i u hipi stilu, sa sitnim pletenicama koje se nose uz blago pokupljenu ili puštenu kosu. Ovaj look još više ćete da istaknete ako na pletenice zakačite šnalice sa cvetnim printom ili ukrasima.

* Upečatljive su i neuredne pletenice koje više nisu rezervisane samo za ležernije odevanje, kako god da ih napravite, na puštenoj ili podignutoj kosi, biće pun pogodak i za poslovne i svečane prilike.

pletenice za ležeran stil* Podignuta ispletena kosa odličan je izbor za haljine ili majice otvorenih leđa. Ovu frizuru možete da napravite i sami – dovoljno je da kosu vežete u rep, napravite pletenicu i uvijete je u punđu.

Ako ste uživali, pogledajte još predloga => Frizure za venčanjeModerne frizure za venčanjeSvečane frizure sa pletenicamaMladalačke, retro, romatične pletenice za mladu.

Izvor: novosti.rs

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.