Aktuelnosti

Stil na venčanju

Pre nego što započne organizacija venčanja, bilo da je radite Vi ili prepustite da je profesionalni organizatori uradi za Vas, morate dobro da razmislite o stilu koji želite i koji će se dalje oslikavati u svim drugim momentima i detaljima, a tu pre svega mislim na dekoraciju i boje. Kada se odlučite za stil, što je mladama uglavnom lako, jer o venčanju razmišljaju godinama ranije 🙂 …sve ostalo se zatim lako nadograđuje, pa se dobija jedna celokupna slika od niza puzlica. A puzlice su venčanica, mladenačka torta, dekoracija, nakit, frizura… Vi odlučujete koja će to biti boja, detalj ili motiv koji će se provlačiti kroz celo venčanje. Ja vam dajem inspiraciju i primer jednog stila na venčanju, jednog od milion… 🙂

Počećemo od venčanice kojom dominiraju ruže i pravi je izbor za one mlade koje žele romantični izgled. Venčanica je zanosna, sama po sebi je glamurozna i zato zahteva neke jednostavne detalje.

venčanica od ruža

Neka se jednostavnost odnosi i na frizuru i makeup. Utegnuta punđa, a za šminku duge trepavice, roze ruž i blago roze rumenilo je savršen odabir.

frizura i makeup

Mladenačka torta može na sebi imati iste motive, a to su ovaj put ružice. Da bi malo razigrali ceo koncept, neka ruže budu bele, a trakica u boji venčanice.

mladenačka torta

stylemepretty.com

Cipele takođe moraju biti jednostavne i nežne, sa eventualno malo detalja. Odlučila sam se za ove bele sa ružicom i naravno visokom stiklom. To je zapravo nastavak ove belo-roze priče sa ružicama… 🙂

cipele za mladu

Šta još treba da imate… Treba Vam jedan ovakav verenički prsten sa blago roze kamenčićem… 🙂

nakit na venčanju

Za dekoraciju predlažem jednu ružu koja je iste ili bar približne boje kao venčanica u staklenoj vazi sa šljokicama. Sve je jednostavno, a glamurozno baš kao i ceo ovaj prikazani stil na venčanju!

dekoracija venčanja

inspiringpretty.com

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.