Aktuelnosti

“Svi velovi sveta”

Verujem da najvećem broju ženskih osoba (besmisleno je muške da stavljam u ovaj kontekst :D) pomen vela, u glavi stvara sliku parčeta tila prišivenog za češalj. Pored toga, imam utisak da se na našim prostorima na veo počelo gledati kao na nešto zastarelo da ne kažem “aut”. U prodavnicama venčanica izbor velova kao i drugih ukrasa za glavu je zabrinjavajuć pa iz tog razloga kada gledamo slike na kojima su mlade koje nose velove, ono što možemo videti jedino mogu opisati kao “jedno te isto”. Naravno da zato veliki broj devojaka ni ne uzima u razmatranje da ga nosi. Pošto sam veliki ljubitelj velova svih vrsta, potrudila sam se da napravim što raznovrsniji izbor fotografija koji možda donekle otvori vidike budućim mladama. Korisne informacije o velovima pročitajte u savetima za odabir vela, a u nastavku uživajte u fotkama.

Kratki velovi

veoveoveoveoveoveoveoveoveoveoveo

veoVelovi srednje dužine

veoveoveo

veoveoveoveoveo

veoveoveoveoveoveoveoveo

veoveoveoveoveoveoDugački velovi

veoveoveoveoveo

veo

veoveoveoveoveoveo
veoveo

veoIslamski velovi

veo

veo
veo
veoveoveoIndijski velovi

veoveoveoveoveoStavićemo pod lupu neke karakteristike kao što su vrste tkanina, ukrasa i rubova, načini nošenja i kačenja kako biste “izoštrili oko” za ono što vam se sviđa…

veoveoveo

veoveoveo

veo

veoveoveoveoveo

veoveo

veoveo

cesaljveoveoveo

veoveoveo

veo

veo

veoveoveoveo

veo

veoveoveoveoveoJoš neobičnih, veselih velova pogledajtete ovde, gde ćete naći i velove za devojačko veče koji i kod nas polako počinju da budu u trendu. Ako ste kreativni, pogledajte Kako da sami napravite veo.

komentara

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Veo i sva njegova lepota: Saveti, modeli, krojevi, materijali… | Hello! magazin

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.