Aktuelnosti

5. Belgrade Wedding Show: Oženi me uz aplauz

belgrade-wedding-show

Beogradski sajam venčanja – Belgrade Wedding Show održaće se po peti put u Beogradu, u hotelu Metropol Palace, 6. i 7. decembra. Tema ovogodišnjeg ekskluzivnog izložbenog salona je susret modernog i tradicije, kao i uplitanje starih i proverenih vrednosti u elemente savremenog, stilizovanog venčanja.

Belgrade Wedding show(1)

Budućim mladencima, isprošenim damama i onima koje to tek očekuju, biće predstavljeni najnoviji modni trendovi za predstojeću sezonu venčanja. Svima njima, ali i ljubiteljima vrhunske mode i dizajna, svoje kreativne ideje i originalne usluge u dizajniranju jedinstvenog, savršenog dana ponudiće saloni venčanica, restorani, dekorateri, cvećari, agencije za dizajn i organizaciju venčanja, zlatari, poslastičari, fotografi i modni ateljei.

Među izlagačima se i ove godine nalaze mladi modni dizajneri Predrag Đuknić, Tijana Todorović i Mirjana Vujčić. Kristina Bekvalac će predstaviti prvu kolekciju venčanica Different Bride, a Boško Jakovljević novu kolekciju muških odela, koju je ekskluzivno kreirao za Martini Vesto.

belgrade-wedding-show

Prvog dana izložbenog salona, u subotu, u 13 časova, održaće se tribina Oženi me uz APLAUZ. Tema tribine je promena prezimena nakon venčanja: da ili ne? Zašto mlade dobiju najjači aplauz svatova kad uzmu muževljevo prezime? O ovoj temi će govoriti uspešni ljudi iz javnog života, kao i jedna od najpopularnijih matičarki u Beogradu, Gordana Zorić, koja je na najneobičnijim mestima venčavala mlade bračne parove. Moderator tribine je Danijela Buzurović.

„Pored sadržaja koji je usmeren isključivo ka budućim mladencima, svi gosti izložbenog salona, moći da posete i izložbu venčanica SAVRŠEN TRENUTAK“, najavljuje Ivana Anđić, direktorka ove sajamske manifestacije. „Izložba je konceptualno bazirana na dva segmenta: moderno venčanje – akcenat je na izloženim venčanim haljinama dama sa javne scene Srbije i tradicionalno venčanje – ilustrovano kroz izložbu fotografija građanskih venčanja s kraja 19. i početka 20. veka, organizovanu u saradnji sa Muzejom Vojvodine“.

Belgrade Wedding Show  je mesto koje pruža inspiraciju za moderno, dizajnirano venčanje, pronalazeći uporište u tradicionalnim vrednostima.

Organizator Belgrade Wedding Show-a je magazin o dizjnu i stilizovanju venčanja Reci Da. Sajam će biti otvoren od 10 do 20 časova.

Za dodatne informacije posetite sajt: www.recida.rs

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.