Aktuelnosti

5. Belgrade Wedding Show: Susret modernog i tradicije

belgrade-wedding-show

Peti beogradski sajam venčanja Belgrade Wedding Show održaće se 6. i 7. decembra u Hotelu Metropol Palace, u organizaciji magazina Reci Da. Tema ovogodišnjeg izložbenog salona je susret modernog i tradicije, sa ciljem implementacije stare vrednosti u elemente savremenog, stajliš venčanja. Uz mnoštvo autentičnih i kvalitetnih izlagača Belgrade Wedding Show priprema i zanimljiv propratni program.

Tokom dva izložbena dana, svoje inovativne usluge budućim mladama ali i njihovim kumama, mamama i rodbini, predstaviće domaći kreatori, najbolje modne kuće, aranžeri, dekorateri, zlatari, poslastičari, prostori za venčanje i cvećari. Između ostalih, među izlagačima nalaze se i mladi modni dizajneri Predrag Đuknić, Kristina Bekvalac, Tijana Todorović i Mirjana Vujčić, koji neguju svoj prepoznatljiv stil.

Kristina Bekvalac priprema prvu kolekciju venčanica

„Ranije sam kreirala tek poneku venčanicu, po porudžbini, a onda sam rešila da dizajniram celu kolekciju i nazvala sam je Different Bride. Baš tako, ja mladu vidim drugačiju i van uobičajenih klišea, pa su i venčane haljine koje će se naći u toj kolekciji potpuno različite od onoga na šta su ljudi uglavnom navikli kada je reč o kreacijama za dan koji je najvažniji u životu svake žene. Different Bride  kolekcija će biti premijerno predstavljena na predstojećem Belgrade Wedding Show-u.“, kaže Kristina Bekvalac.

belgrade-wedding-show

Modni dizajner Predrag Đuknić predstaviće svoju kolekciju haljina za venčanje koje odišu prefinjenim glamurom visoke elegancije. „Pored bele boje koristio sam i nežnu nijansu vanile. Poseban akcenat je na ručno rađenim pojasevima u svetlo plavoj i roze nijansi koje daju poseban pečat ovoj kolekciji. Nešto što će posebno biti izdvojeno jesu glamurozne haljine sa pravim ohridskim biserima“, otkriva dizajner Predrag Đuknić.

belgrade-wedding-show

Akcija OŽENI ME!

Najavu petog Belgrade Wedding Show-a, prati i akcija pokrenuta na društvenim mrežama pod nazivom OŽENI ME! Cilj ove akcije je aktiviranje mladih dama koje pripremaju ili maštaju o svom venčanju iz snova, da pošalju selfi fotografiju, inspirisane motivom OZENI ME! Nagrađene će biti one fotografije koje budu imale najveći broj lajkova na Facebook stranici i Instagram profilu Ozeni me, dok pobednicu očekuju vredni pokloni.

belgrade-wedding-show

Sve zainteresovane dame mogu da pošalju svoj selfi na e-mail ozenime@kreativnitim.com do 28. novembra. Glasanje traje od 29. novembra do 4. decembra, a pobednici (prvo, drugo i treće mesto) će biti proglašeni na petom beogradskom sajmu venčanja, u nedelju, 7. decembra u Hotelu Metropol Palace, u Beogradu.

O Belgrade Wedding Show-u:

Projekat Belgrade Wedding Show je nastao iz želje da se budućim mladencima i ljubiteljima vrhunske mode i dizajna omogući jedinstven doživljaj koji objedinjuje prezentaciju najnovijih svetskih trendova za predstojeću sezonu venčanja, našu bogatu kulturu i tradiciju, ali i čitavu lepezu različitih sadržaja sa inspirativnim gostima, uz obilje zabave i druženja. Belgrade Wedding Show je originalna manifestacija u ponudi Beograda u vidu ekskluzivnog izložbenog salona koju svake godine organizuje magazin o dizajnu i stilizovanju venčanja Reci Da.

Za dodatne informacije posetite sajt: www.recida.rs

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.