Aktuelnosti

Najveći sajam venčanja u Srbiji – Belgrade Wedding Show

Belgrade Wedding Show

U organizaciji časopisa “Reci da”, 26. i 27. novembra, u Belexpocentru, održaće se Belgrade Wedding Show, drugi po redu i do sada najveći sajam venčanja u Srbiji.

Belgrade Wedding Show

Ukoliko ste zaprošeni i upravo pripremate venčanje, ili iščekujete taj momenat, posetite Belgrade Wedding Show 2! U cilju promovisanja venčanja sa stilom, predstaviće se najkvalitetniji izlagači koji svojim proizvodima i uslugama čine da jedno venčanje bude spektakularno. Saloni venčanica i muških odela, zlatarske radnje, agencije za organizaciju i dekoraciju venčanja, radionice za izradu torti… samo su neki od izlagača koji će prezentovati najnovije trendove za sezonu venčanja 2012.

Belgrade Wedding Show

Posebno atraktivan segment manifestacije biće modne revije prestižnih salona venčanica “Pepeljuga” i “Alhemija” koje će se održavati u večernjim časovima. A ekskluzivno za Belgrade Wedding Show i Verica Rakočević priprema svoju reviju venčanica.

U okviru revija, poznati stilisti će stilizovati javne ličnosti i prezentovati svoju viziju glamuroznog stajlinga za venčanje, između ostalih biće tu Kristina Bekvalac, Goga Grubješić, Filip Maksimović, Marko Marosiuk, tim Academmmy-ja…

Belgrade Wedding Show

Ašok Murti, naš najpoznatiji stilista, će voditi modne workshopove – radionice tokom kojih će budućim mladencima davati savete kako da na najbolji način uklope venčanicu sa ambijentom, dekorišu svadbeni sto…

Belgrade Wedding Show
Belgrade Wedding Show

Svi zainteresovani parovi, koji žele nesvakidašnje venčanje imaju priliku da se besplatno venčaju u duhu Las Vegasa, u autentičnom ambijentu, u društvu Elvisa Prislija.

Uživajte u glamuru i luksuzu i inspirišite se novim idejama!

Ulaz je slobodan, od 10-22h.

Izvor: belgradeweddingshow.com

 

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.