Aktuelnosti

Besplatno Las Vegas venčanje

Las Vegas vencanje

Svi mladenci koji žele nesvakidašnje i potpuno originalno venčanje imaju mogućnost, da se tokom manifestacije Belgrade Wedding Show, besplatno venčaju u stilu Las Vegasa. Autentičan ambijent, rokenrol hitovi, Elvis Prisli stvaraju izvrsnu atmosferu za venčanje za pamćenje.

Las Vegas vencanje

Las Vegas venčanje se realizuje uz podršku opštine Novi Beograd čiji matičar venčava parove. Načelnica u Sekretarijatu za upravu Olivera Raičković najavila je da će 20 parova, koji se budu venčali na manifestaciji Belgrade Wedding Show, biti oslobođeni naplate usluga izlaska matičara na teren, u iznosu od 10.450 dinara.

“Sva potrebna dokumentacija za zakazivanje venčanja, a to su taksa za podnošenje zahteva, izvodi iz matične knjige rođenih, uverenja o državljanstvu, a po potrebi i druga dokumenta, pribavljaju budući supružnici o svom trošku”, rekla je Raičković.

Las Vegas vencanje

Sajam venčanja Belgrade wedding show biće održan 26. i 27. novembra u Belexpocentru. O programu sajma i prijavi možete se informisati na belgradeweddingshow.com.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.