Aktuelnosti

Održan Drugi Wannabe Bride vikend: Poznati predstavili nove trendove za venčanja

sajam vencanja Andrijana Borkovic Milos Maksimovic Iva Nikolic Martina Lazic

U luksuznom ambijentu hotela Crowne Plaza 5. i 6. septembra u Beogradu održan je Drugi Wannabe Bride Vikend. Na svečanom koktelu koji je upriličen prvog dana sajma venčanja organizatorima su se pridružile brojne poznate ličnosti među kojima su u pojedine zablistale u elegantnim kreacijama i venčanicama.

wannabe-bride-vikend

drugi Wannabe Bride vikend

Venčanice su ponele brojne poznate dame – Saška Janković, Kristina Radenković, Nina Janković, Tamara Dragičević, Tamara Paunović, Ivana Jordan, Tanja Banjanin, Maja Manojlović i Miss Srbije Milica Vukliš, dok je Miloš Maksimović bio “mladoženja” za ovaj povod. Gosti na svečanom događaju bili su i Milica Zarić, Srđan Timarov, Miloš Nadaždin, Andrijana Borković, Jelena Gajšek i mnogi drugi.

Srdjan-Timarov-i-Milica-Zaric

Srđan Timarov i Milica Zarić

sajam-vencanja-Milos-Maksimovic-Nadja-Jokanovic

Miloš Maksimović i Nađa Jokanović

sajam-vencanja- Jovana-Tipsin

Jovana Tipšin

I ove godine organizatori Wannabe Bride Vikenda su se potrudili da budućim mladencima pomognu u organizaciji venčanja sa puno ukusa i stila. Svi posetioci su mogli da dobiju na licu mesta savete i ideje za venčanje od: Ines JankovićPredraga ĐuknićaMladena BaronaTijane Todorović-Angels&CoMarije Šabić, Emilije Petrović, Maje Marukić Kovač i Belgrade Workshop-a. Među izlagačima našli su se i Studio Prostor, zlatare ZAKS i Happy Diamondssalon ekskluzivnih muških odela ZID2, salon venčanica DAR, Lavani Couture, Butik 13, Home Made Company i Anči kolači , Nađin kutakIrenini Cvetići365 ADSturistička agencija Travel Boutique, foto studio Say Cheese i foto studio DiznilendTop of The HubKumbara i Dvor AleksandarSalon Vodolija, Maybelline i ordinacija Smile Esthetics.

sajam-vencanja-Anastasija-Milojevic-Emilija-Petrovic

Anastasija Milojević i Emilija Petrović

sajam-vencanja-Stefan-Kokovic

Stefan Koković

sajam-vencanja-Tamara-Paunovic

Tamara Paunović

Ono što je obradovalo mnoge mladence je savetovanje sa profesionalnim organizatorima venčanja i nutricionistom, planiranje savršenog medenog meseca, degustacija vina Terra Divina, proba frizure i šminke za venčanje, i druženje sa najpoznatijim domaćim dizajnerima, a najsrećniji su osvojili vredne nagrade.

proba-sminke-na-sajmu-vencanja

proba šminke na sajmu venčanja

Na ovom jedinstvenom događaju predstavljeni su i aktuelni trendovi za venčanice i svečana odela. Buduće mlade u širokoj paleti venčanica mogle su da pronađu haljine za venčanje u nijansama šampanjca, ukrašene biserima i kristalima, asimetričnih krojeva. Za ljubitelje klasike nisu izostali komadi inspirisani haljinama za princeze.

sajam-vencanja-Predrag-Djuknic

Predrag Đuknić

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.