Aktuelnosti

Antonia ♥ Vedran

burme

Uvijek & Zauvijek

Naše poznanstvo i druženje je počelo na kraju srednjoškolskog obrazovanja 2007. godine. Upoznali smo se jedne večeri na vježbanju plesa za maturalni ples i od tada je sve povijest. Vedran me je zaprosio jedne tople proljetne večeri na sred glavnog trga, bila sam jako dirnuta i presretna što se odlučio na taj veliki i važni korak za nas.

mladenci

Pripreme za vijenčanje su malo pričekale zbog obaveza, ali ja sam kroz to vrijeme tražila ideje za naš dan iz snova na internetu, u časopisima te iz svojih snova o vjenčanju. Vjenčanje smo organizirali u našem gradiću nakon Nove godine gdje smo odrasli i upoznali se te su na ulicama u starom dijelu našega gradića nastale prelijepe fotografije s našega vjenčanja.

mladenci

S odabirom vjenčanice nisam imala previše problema. Oduvijek sam sanjala o bijeloj romantičnoj vjenčanici s dugim velom i to sam našla iz prve. Haljina je bila kao stvorena za mene, a i moji najbliži su bili zadovoljni izborom.

mlada

Dani do vjenčanja su zbog vremenski prilika i neprilika bili neizvjesni do zadnjega ali su brzo prolazili te je svanu i taj prekrasni zimski dan koji će zauvijek ostati u najljepšem sjećanju svima. Spremanje i čekanje svatova je prošlo u veselom ozračju s kumom, sestrom, rodicom i prijateljicom. Napokon su svatovi stigli i ispred kuće se zaorila pjesma, a ja sam od uzbuđenja i sreće jedva dočekala da me brat izvede iz sobe.

mlada-u-vencanici

Do crkve je vesela svadbena povorka išla pješke. Vjenčanje je počelo u 17 sati u našoj krasno ukrašenoj crkvi za koju smo obadvoje vezani cijeli naš život. U crkvu me je ponosno uveo moj Vedran, a naši roditelji i svi gosti su bili iskreno ganuti i ponosni na nas. Nakon prekrasne propovjedi o ljubavi i da ništa ne smije stati između nas izgovorili smo naše zavijete pred Bogom s puno ljubavi te s ponosom razmjenili prstenja koja će nam uvijek i zauvijek biti znak ljubavi i vjernosti, a naši kumovi su svjedočili sklapanju našeg braka.

mladenci

Nakon prekrasnog crkvenog vjenčanja vesela svadbena povorka se uputila na svadbenu večeru. Od ulaska u salu bili smo ozareni i pod adrenalinom. Nakon prvog plesa uz pjesmu „Ja ću budan sanjati“. Oko nas su bili naši dragi ljudi te je vesela atmosfera i ples trajao sve do jutarnjih sati.

mladenci

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.