Aktuelnosti

13. Wedding Weekend u hotelu Hajat 14.-16. februar 2014.

Dočekajte Dan Zaljubljenih na Sajmu venčanja!

Redakcija magazina Venčanje tradicionalno organizuje 13. Wedding weekend od 14. do 16. februara u hotelu Hajat ( Milentija Popovića 5).

Cena karte je 350 dinara, a uz kupljenu ulaznicu, posetioci dobijaju na poklon specijalno izdanje magazina Venčanje, kao sveobuhvatni vodič i podsetnik na sve proizvode i usluge, koje su mogli da vide kod izlagača.

Najuspešniji u regionu, Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari već 13 godina predstavlja pravu adresu za više od 4.500 budućih mladenca iz čitave Srbije. Na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, posetioce na jednom mestu očekuje najveći izbor proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe – venčanice, odela, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice, muzički bendovi… I to sa neverovatnim sajamskim popustima i do 50 odsto!

Kao i do sada, renomirani domaći saloni predstaviće venčanice i večernje haljine za narednu sezonu poznatih svetskih kreatora i brendova, kao što su Pronovias, Matrimonia, Rosa Clara, Manuel Mota, San Patrick, Ronald Joyce, Maggie Sottero, Demetrios, Elie Saab, Yolan Cris, Sherri Hill… Mladoženje očekuje bogat izbor vrhunskih odela i muških košulja poznatih brednova Barbolini Sartoria, Zecca, Gioberti, Paul Becker, Morandi Bocci…

Svoje mesto na ovogodišnjem Sajmu venčanja rezervisali su i najpoznatiji hoteli, restorani, sale za venčanje i poslastičarnice, zlatari, fotografi i organizatori venčanja.

Dan zaljubljenih (14. februar u 19 h) obeležiće jedan od najpopularnijih gradskih događaja REVIJA POZNATIH, kad će brojne javne ličnosti prošetati modnom pistom i predstaviti najnovije kolekcije haljina, venčanica i odela različitih stilova i za svačiji džep.

Nećemo vam još otkriti ko će se ove godine naći u ulozi manekena, ali vas podsećamo koje smo sve poznate ličnosti prethodnih godina mogli da vidimo u ulozi mladenaca.

revija-poznatih

Više informacija možete dobiti na www.vencanjemagazin.com

Da li ste znali da naš Wedding weekend svake godine poseti blizu 4.500 mladenaca, dok najveći Brides the show u Londonu poseti njih 6.000?

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.